|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dilema o reševanju-otrok, partner?
5.11.2008 16:19:10   
Anonimen
To pa je vprasanje.Jo ne poznam in upam da je tudi ne bom,osebe,ki bi dala prednost partnerju pred otrokom.
Vedno otroka,pa tudi ce ne bi bil moj.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.11.2008 16:20:48   
aprilčica07
V vsakem primeru otroka:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.11.2008 16:26:39   
Anonimen
Nimam te dileme še.

Sam glede na to kolkrat sm že kle gor prebrala k hodjo punce na splave zarad dedcu, k jih bo drgač pustu....ne vem če je to glih neumno vprašanje. Ker nekatere se dejansko odločijo za dedca prej k za otroka.
Čeprou boste zdej itak spet vse v luft skočile kako je drgač k je otrok že enkrat na svetuuser posted image
No pa očitno ni......ker spet.....kolk žensk raj plavih okol hodi pa pusti da otroci trpijo zarad dedca.....tko da....ni vsem otrok na prvem mestu.

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.11.2008 16:35:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Nimam te dileme še.

Sam glede na to kolkrat sm že kle gor prebrala k hodjo punce na splave zarad dedcu, k jih bo drgač pustu....ne vem če je to glih neumno vprašanje. Ker nekatere se dejansko odločijo za dedca prej k za otroka.
Čeprou boste zdej itak spet vse v luft skočile kako je drgač k je otrok že enkrat na svetuuser posted image
No pa očitno ni......ker spet.....kolk žensk raj plavih okol hodi pa pusti da otroci trpijo zarad dedca.....tko da....ni vsem otrok na prvem mestu.
user posted image  Žalostno, toda resnično.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2008 17:12:52   
mojcaziga
Kaj pa dilema pred katero so moški v porodni sobi. Ko je z menoj bilo res slabo (zaradi ene mednosečniške godlje smo to sicer pričakovali) se je dragi odločal med mani in otrokom. Sicer zdravniki poudarijo, da najprej rešujejo mamo, ampak vseeno je odločitev precej huda. Hvalabogu je bilo potem z obema vse ok, ampak verjetno bi mi bilo kasneje čudno, če bi se odločil za otroka in ne zame (pa čeprav sem mu tako odločitev zabičala že pred porodom) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko nisi v tej situaciji ali pa ko je že mimo, je lahko biti pameten, v tistem trenutku p anajbrž ne razmišljaš prav preudarno.

lp, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.11.2008 17:48:21   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Kaj pa dilema pred katero so moški v porodni sobi. Ko je z menoj bilo res slabo (zaradi ene mednosečniške godlje smo to sicer pričakovali) se je dragi odločal med mani in otrokom. Sicer zdravniki poudarijo, da najprej rešujejo mamo, ampak vseeno je odločitev precej huda. Hvalabogu je bilo potem z obema vse ok, ampak verjetno bi mi bilo kasneje čudno, če bi se odločil za otroka in ne zame (pa čeprav sem mu tako odločitev zabičala že pred porodom) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko nisi v tej situaciji ali pa ko je že mimo, je lahko biti pameten, v tistem trenutku p anajbrž ne razmišljaš prav preudarno.

lp, Mojca

Če bi bila v taki situaciji bi upala da bi se odločil zame. Mislim pa da bi imel mene partner bolj rad kot pa nerojenega otroka.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.11.2008 18:09:44   
čaki
V vsakem primeru otroka:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.11.2008 18:53:03   
urbancek
Odvisno od situacije. Če bi  bila oba v enaki situaciji, definitivno otroka. 

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.11.2008 18:53:04   
Anonimen
Ej, ne vem. Glede da gredo otroci med angelcke, partner pa...bohvekam. Ne vem.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.11.2008 19:05:44   
Anonimen
Res glupo vprašanje.Me prav zanima kako bi se počutla,če bi bla pred tako odločitvijo.Nimaš kaj bol pametnega za razmišljat al počet?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.11.2008 19:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka*

Res glupo vprašanje.Me prav zanima kako bi se počutla,če bi bla pred tako odločitvijo.Nimaš kaj bol pametnega za razmišljat al počet?user posted image

Ojoj,a si se samo zaradi Volge vpisala.Ne vem kje je zdaj vecja "glupost".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.11.2008 19:28:11   
Anonimen
Sory nisem se vpisala zaradi volge niti poznam je ne sem se pa malo prej vpisala ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
5.11.2008 19:42:08   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka*

Sory nisem se vpisala zaradi volge niti poznam je ne sem se pa malo prej vpisala ja.

No, fajn. saj takih je treba, da malo popestrijo. Se človek nasmeje.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.11.2008 19:59:35   
NRMM
Definitivno otroka

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.11.2008 20:23:57   
kaya2007
tudi jaz otroka, čist sigurno.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.11.2008 20:29:03   
Vrtnica79
Otroka bi rešila, brez dvoma.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.11.2008 20:30:50   
ZmajTolovaj
Jaz bi oba rešila pa naj mene pobere. Ker bi me itak pobralo, ne glede na to, brez katerega bi ostala.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.11.2008 20:36:40   
tanikaa
Volga spravi se h knjigam pa ne klati neumnosti mater ti smotano. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.11.2008 21:03:43   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Daj se raje likat ali pa prah brisat spravi, kot da neumnosti sprašuješuser posted image

Ob vprašanju sem ratala takšnauser posted image .

se podpišem pod tole.
Sem bila v situaciji, ko sem izgubila partnerja, med nosečnostjo in tega ne privoščim živi duši! Tako, da upam, da ko bo prišel moj čas za odhod s tega sveta, bojo moji otroci pokopali mene in ne obratno user posted image .

pa dobro, to je pač čisto z mojega osebnega stališča odgovor: da si marsikdo želi, da česa takega nikoli ne bi rabil izbirati/dati skozi.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.11.2008 21:43:09   
nuala
Dilema partner otrok: otrok

Pri dilemi jaz otrok: če je situacija brezupna, potem otrok

Najhujša dilema zame je , katerega otroka, če bi lahko samo enega.
Ko sem 2. rodila so me dolgo tlačile nočne more, da sem z avtom v katerem sem bila z obema otrokoma padla v morje in sem lahko rešila samo enega...
Hvalabogu se je prvorojenec naučil plavati pri 2,5 letih.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.11.2008 22:12:59   
lelaval
Čeprou boste zdej itak spet vse v luft skočile kako je drgač k je otrok že enkrat na svetu

Se strinjam z napisanim - je vse res.

Se bi pa odločila za otroka, ampak se mi je ob branju vprašanja porajalo še - a samo enega otroka ali vse 3 - ker v taki situaciji pa si nikakor ne bi želela bit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.11.2008 22:20:08   
smrka
Tle sploh ni dileme koga resit najprej, valjda da je na prvem mestu OTROK, potem partner.

sicer pa odvisno v kaki situaciji se znajdes.. ampak naceloma res, najprej OTROK.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.11.2008 23:30:39   
Marogica
Nočem o tem razmišljat....niti hipotetično....ker je grozno, vsekakor mi bi bilo oboje zelo grozno... In dokler nisem v takšni situaciji...raje takšno vprašanje potisnem na stran...še bolj pa odgovor. Pošteno....raje rep med noge stisnem....pri tem odogovru.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
6.11.2008 7:24:35   
puncica
za otroka čeprav mi za partnerja tudi ne bi bilo vseeno, ampak otrok ima še toliko pred sabo, se mi zdi to čist normalno da se matere odločjo za otroka in verjetno bi tudi partner rekel da naj raje rešim otroka kot njega.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.11.2008 7:26:28   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Boljše vprašanje je: ali bi rešila sebe ali otroka? Kaj pravš?

tudi tu definitivno otroka, še bolj prepričana. Včeraj sem gledala en air crash investigation na kanalu a in mi je bilo grozno, ko je ženska preživela, dojenček in partner sta pa umrla in tole mi kr ne gre z glave, pa si 100× rečem da tega ne bom več gledala, si sploh ne predstavljam kako se ob takem doživetju spraviš ponovno skupaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?