Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 16:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa je vprasanje.Jo ne poznam in upam da je tudi ne bom,osebe,ki bi dala prednost partnerju pred otrokom. Vedno otroka,pa tudi ce ne bi bil moj.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 16:20:48
|
|
|
|
aprilčica07
|
V vsakem primeru otroka:)
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 16:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam te dileme še. Sam glede na to kolkrat sm že kle gor prebrala k hodjo punce na splave zarad dedcu, k jih bo drgač pustu....ne vem če je to glih neumno vprašanje. Ker nekatere se dejansko odločijo za dedca prej k za otroka. Čeprou boste zdej itak spet vse v luft skočile kako je drgač k je otrok že enkrat na svetu No pa očitno ni......ker spet.....kolk žensk raj plavih okol hodi pa pusti da otroci trpijo zarad dedca.....tko da....ni vsem otrok na prvem mestu.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 16:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Nimam te dileme še. Sam glede na to kolkrat sm že kle gor prebrala k hodjo punce na splave zarad dedcu, k jih bo drgač pustu....ne vem če je to glih neumno vprašanje. Ker nekatere se dejansko odločijo za dedca prej k za otroka. Čeprou boste zdej itak spet vse v luft skočile kako je drgač k je otrok že enkrat na svetu No pa očitno ni......ker spet.....kolk žensk raj plavih okol hodi pa pusti da otroci trpijo zarad dedca.....tko da....ni vsem otrok na prvem mestu. Žalostno, toda resnično.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 17:12:52
|
|
|
|
mojcaziga
|
Kaj pa dilema pred katero so moški v porodni sobi. Ko je z menoj bilo res slabo (zaradi ene mednosečniške godlje smo to sicer pričakovali) se je dragi odločal med mani in otrokom. Sicer zdravniki poudarijo, da najprej rešujejo mamo, ampak vseeno je odločitev precej huda. Hvalabogu je bilo potem z obema vse ok, ampak verjetno bi mi bilo kasneje čudno, če bi se odločil za otroka in ne zame (pa čeprav sem mu tako odločitev zabičala že pred porodom) Ko nisi v tej situaciji ali pa ko je že mimo, je lahko biti pameten, v tistem trenutku p anajbrž ne razmišljaš prav preudarno. lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 17:48:21
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Kaj pa dilema pred katero so moški v porodni sobi. Ko je z menoj bilo res slabo (zaradi ene mednosečniške godlje smo to sicer pričakovali) se je dragi odločal med mani in otrokom. Sicer zdravniki poudarijo, da najprej rešujejo mamo, ampak vseeno je odločitev precej huda. Hvalabogu je bilo potem z obema vse ok, ampak verjetno bi mi bilo kasneje čudno, če bi se odločil za otroka in ne zame (pa čeprav sem mu tako odločitev zabičala že pred porodom) Ko nisi v tej situaciji ali pa ko je že mimo, je lahko biti pameten, v tistem trenutku p anajbrž ne razmišljaš prav preudarno. lp, Mojca Če bi bila v taki situaciji bi upala da bi se odločil zame. Mislim pa da bi imel mene partner bolj rad kot pa nerojenega otroka.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 18:09:44
|
|
|
|
čaki
|
V vsakem primeru otroka:)
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 18:53:03
|
|
|
|
urbancek
|
Odvisno od situacije. Če bi bila oba v enaki situaciji, definitivno otroka.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 18:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, ne vem. Glede da gredo otroci med angelcke, partner pa...bohvekam. Ne vem.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 19:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Res glupo vprašanje.Me prav zanima kako bi se počutla,če bi bla pred tako odločitvijo.Nimaš kaj bol pametnega za razmišljat al počet?
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 19:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka* Res glupo vprašanje.Me prav zanima kako bi se počutla,če bi bla pred tako odločitvijo.Nimaš kaj bol pametnega za razmišljat al počet? Ojoj,a si se samo zaradi Volge vpisala.Ne vem kje je zdaj vecja "glupost".
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 19:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sory nisem se vpisala zaradi volge niti poznam je ne sem se pa malo prej vpisala ja.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 19:42:08
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rebeka* Sory nisem se vpisala zaradi volge niti poznam je ne sem se pa malo prej vpisala ja. No, fajn. saj takih je treba, da malo popestrijo. Se človek nasmeje.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 19:59:35
|
|
|
|
NRMM
|
Definitivno otroka
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 20:23:57
|
|
|
|
kaya2007
|
tudi jaz otroka, čist sigurno.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 20:29:03
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Otroka bi rešila, brez dvoma.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 20:30:50
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz bi oba rešila pa naj mene pobere. Ker bi me itak pobralo, ne glede na to, brez katerega bi ostala.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 20:36:40
|
|
|
|
tanikaa
|
Volga spravi se h knjigam pa ne klati neumnosti mater ti smotano.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 21:03:43
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja Daj se raje likat ali pa prah brisat spravi, kot da neumnosti sprašuješ Ob vprašanju sem ratala takšna . se podpišem pod tole. Sem bila v situaciji, ko sem izgubila partnerja, med nosečnostjo in tega ne privoščim živi duši! Tako, da upam, da ko bo prišel moj čas za odhod s tega sveta, bojo moji otroci pokopali mene in ne obratno . pa dobro, to je pač čisto z mojega osebnega stališča odgovor: da si marsikdo želi, da česa takega nikoli ne bi rabil izbirati/dati skozi.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 21:43:09
|
|
|
|
nuala
|
Dilema partner otrok: otrok Pri dilemi jaz otrok: če je situacija brezupna, potem otrok Najhujša dilema zame je , katerega otroka, če bi lahko samo enega. Ko sem 2. rodila so me dolgo tlačile nočne more, da sem z avtom v katerem sem bila z obema otrokoma padla v morje in sem lahko rešila samo enega... Hvalabogu se je prvorojenec naučil plavati pri 2,5 letih.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 22:12:59
|
|
|
|
lelaval
|
Sam glede na to kolkrat sm že kle gor prebrala k hodjo punce na splave zarad dedcu, k jih bo drgač pustu....ne vem če je to glih neumno vprašanje. Ker nekatere se dejansko odločijo za dedca prej k za otroka. Čeprou boste zdej itak spet vse v luft skočile kako je drgač k je otrok že enkrat na svetu No pa očitno ni......ker spet.....kolk žensk raj plavih okol hodi pa pusti da otroci trpijo zarad dedca.....tko da....ni vsem otrok na prvem mestu. Se strinjam z napisanim - je vse res. Se bi pa odločila za otroka, ampak se mi je ob branju vprašanja porajalo še - a samo enega otroka ali vse 3 - ker v taki situaciji pa si nikakor ne bi želela bit.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 22:20:08
|
|
|
|
smrka
|
Tle sploh ni dileme koga resit najprej, valjda da je na prvem mestu OTROK, potem partner. sicer pa odvisno v kaki situaciji se znajdes.. ampak naceloma res, najprej OTROK.
|
|
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 5.11.2008 23:30:39
|
|
|
|
Marogica
|
Nočem o tem razmišljat....niti hipotetično....ker je grozno, vsekakor mi bi bilo oboje zelo grozno... In dokler nisem v takšni situaciji...raje takšno vprašanje potisnem na stran...še bolj pa odgovor. Pošteno....raje rep med noge stisnem....pri tem odogovru.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 6.11.2008 7:24:35
|
|
|
|
puncica
|
za otroka čeprav mi za partnerja tudi ne bi bilo vseeno, ampak otrok ima še toliko pred sabo, se mi zdi to čist normalno da se matere odločjo za otroka in verjetno bi tudi partner rekel da naj raje rešim otroka kot njega.
|
|
RE: Dilema o reševanju-otrok, partner? 6.11.2008 7:26:28
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Boljše vprašanje je: ali bi rešila sebe ali otroka? Kaj pravš? tudi tu definitivno otroka, še bolj prepričana. Včeraj sem gledala en air crash investigation na kanalu a in mi je bilo grozno, ko je ženska preživela, dojenček in partner sta pa umrla in tole mi kr ne gre z glave, pa si 100× rečem da tega ne bom več gledala, si sploh ne predstavljam kako se ob takem doživetju spraviš ponovno skupaj.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?