sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** (10.11.2008 10:32:53)
|
Erin, ful sta lepa [sm=9nebesa.gif][sm=smiley1.gif] Naty[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif], pa upam, da ni alergije [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif[/img] ... Naše praznovanje r.d. včeraj je bilo super [sm=smiley1.gif], sicer sem jaz bila večino časa zunaj s tamalima 2, ki sta tako lepo spali v vozičku...smo jih peljali notri v kočo, pa se je Taja takoj zbudila, pa sem se potem odločila, da bom rajši kar zunaj z njima....Sem samo vmes z dragim zamenjala varstvo, da sem šla pojest juho, potem sem šla nazaj ven...no, mali dve sta spali zunaj v vozičku od 13-ih do 17.30....nobeden ni mogel verjeti, da jima tako paše zunaj....potem smo šli domov, in revici nista in nista mogli nehati najesti....taka lakota[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]... No, pri nas je zdaj hranjenje ponovno nonstop...tudi čez dan jesta na 1 - 1,5 ure, posledično jaz čisto zmozgana, mleka sta mi pridelali toliko, da še komaj nosim svoje j[sm=smiley35.gif] naokrog [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]... No, moj prehlad pa je katastrofa [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], kašljam 100/uro, smrkam - sinusi vneti....uho me boli....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] in žal sta sedaj začeli kašljat še mali 2 [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], tako, da dvomim, da bosta v petek, ko imamo P cepljeni, pa še cepljenje proti rotavirusu se lahko zalomi [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]...
|
|
|
|