murkica -> RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) (17.11.2008 8:06:11)
|
No pa da se še jaz javim... Danes sem očitno prva tako, da jaz častim zajtrk: [img]http://shrani.si/f/2w/d5/1NtLVw7r/zajtrk.jpg[/img]... Jaz sem se ta vikend bolj kot ne potepala in mi je precej žal, da se je tako hitro končal. Včeraj sva bila z mojim na obisku pri prijatelju, ki ima 2 otročička in smo se imeli tako fino. Malčica bo ravnokar shodila in bi bila potem rada ves čas na nogah in bi šibala sem ter tja. Tako da me je prijela za prstek in sva mogli ves čas hodt naokoli. Potem se je seveda zmatrala in sem ji dala čajčka in se je tako stisnla k men, da je skoraj zaspala... Tako, da čoveka dejansko še bolj prime, da bi čim prej tudi on sam imel takšno štručko. Ob vsakem takem dogodku vem za kaj se borimo in vem tudi to, da se bova borila do konca, da tudi midva prideva do svoje štručke... Jaz bi mogla nekako jutri dobiti M, ali pa jo mogoče ne bo... Ampak ne vem, bomo videli. Zdej so se mi tako cikli pomešali, da sploh ne vem več kdaj naj bom priravljena na to, če bi slučajno prišla. No potem sva šla pa še k mojim na obisk in sva bila tam do večera... Tako, da sva res lepo preživela... Upam, da ste se tudi ve imele zelo lepo... LP Murkica
|
|
|
|