Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
sestra jazzi prvi dan zadnje sem imela 14.12.2008,a boste že videl al je punčka al fantek? murkica jaz sm kr enkrat uletela kle k vam sej niti ne vem kdaj ampak enostavno bom ostala kr z vami,sej pravim sm nadležna in se me je težko znebit
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:53:42
|
|
|
|
murkica
|
jazzzi pol moram pa seveda tudi tebi ustrečt: Samo zate: Pa lep dan ti želim
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:54:37
|
|
|
|
jazzz27
|
ja gospa najprej vam čestitam za 200, sedaj pa mi povejte koliko imate dolge cikle....na ta datum bi lahko bli že dvojčki!! za cikle pa resno vprašam...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:55:01
|
|
|
|
murkica
|
Larilu saj je prav, da nas je vedno več Sej če bi kam šla, bi te tako ali tako zvlekle nazaj na borbo....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:55:27
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica jazzzi pol moram pa seveda tudi tebi ustrečt: Samo zate: Pa lep dan ti želim okej kožuh mi je že nekako všeč...bi pa mal višjega pa temnega....ti packa!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:56:39
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: murkica jazzzi pol moram pa seveda tudi tebi ustrečt: Samo zate: Pa lep dan ti želim okej kožuh mi je že nekako všeč...bi pa mal višjega pa temnega....ti packa!! Ja zdej si pa že mal zberčna, a se ti ne zdi?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 13:59:50
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica...sploh ne k ti bi bla s tem kosmatincem zadovoljna? Sploh ne vem kje si tole našla...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi ja pol mam pa 20.septembra tko kot si napisala murkica zdej pa sploh ne grem nikamor drgač je pa men un ta prvi bolj fleten k pa tale možicelj
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:05:23
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu..pa še pri temu drugemu se faca dober ne vidi ....hočmo novga!!! Ziher ma Ajsi kakšnga na zalogi! Ona jih obožuje!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
a se ti ne zdi k da bi mel ta glih tarčo nekak na njegovem premoženju?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:09:59
|
|
|
|
jazzz27
|
pa res..mogoče ga je pa murkica mogla nacentrirat ....kje pa je zdaj....murki a iščeš dlako v krožniku? Pa je res tazga dala gor, da ni za nikamor
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jazzi ta je lušten,sej mislim da je murkica tega imela v mislih pa se je mal zatipkala
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:18:27
|
|
|
|
jazzz27
|
no, no to je pa že bolš...velik bolš!!!! Kapo dol!! Ampak ti si si prej pa dobro ogledala tistega prejšnega, da si vidla tisto črto Murkica...glej in se uči
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi veš temu se reče umetniška deformacija pa če je že kosmat naj bo vsaj tak da ga lahk še jaz pogledam k men taki tipi glih niso všeč k bi jih kuj poslala na voskanje no tok k je ta je še vredu oz sprejemljivo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 14:43:47
|
|
|
|
jazzz27
|
maš kar dobro deformacijo a bomo počasi prosile da tole zaklenejo in gremo smetit na V-ko?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 15:02:56
|
|
|
|
murkica
|
Bom si drugič zapomnila, kakšne imaš rada :) Za Borbo 5 :)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 13.1.2009 15:13:48
|
|
|
|
ledenka
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?