beyba -> RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) (12.1.2009 20:07:19)
|
Ja ma en obrok že samostojen...ponavadi kosilo...malico ma pa sadje, pa joško.... Tut ela ne mara jabolka...najprej sem mislila da sploh ne mara sadžja nakar sem ugotovila da ni sadje tisto ampak samo jabolko...jst sem ji pa že od samega začetka delala mešano na osnovi jabolka...potem sem pa sam hruško -poje full, samo kivi...poje fulll, banano full, jabolko da enkrat v usta, pri drugi žlici se ji začne dvigovat, potem pa ni hotla več ust odpret....kuhana jabolka pa je. Ne mara pa aptimelove kašice s kosmiči za po 4 mesecu...proba potem pa noče več ust odpret.... Drugače pa ji jas kopujem bio sadje...majo v lidlu največjo ponudbo bio sadja-hruške, jabolka, banane, kivi,...pa potem bio zelenjavo korenje ,krompir,.... Polento pa to pa kupujem na eni ekološki kmetiji....Tko da če se le da ji poizkušam čimmanj giftno dajat.... pa še polenta je full dobra-bio mleta na mlinske kamne...jo ma full rada Lepo da spite, mal sem ti fouš pa ne ker ti nebi privoščila, ampak zato, ker bi sebi tut.... Ravno zdej se mi s kavča smeji ko pohan pišek vsakič ko se k njej obrnem in rečem da mora SPAT
|
|
|
|