murkica -> RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) (17.12.2008 8:05:22)
|
Živa, ko sem jaz prvič zagledala + sem imela tdi rahla špikanja oziroma bilo je, kot bi bili zelo blagi krči... udi jaz sem takrat naredila paniko, vendar mi je takrat G razložila, da jeto zaradi širjenja maternice in da naj nebi bilo nič narobe... No je pa seveda odvisno od tega kakšna bolečina je to... Sem pa že kar nekajkrat prebrala, da dokler se ne začne kakšen rdeč izcedek oziroma krvav, da naj nebi bilo panike... Pri meni se je na koncu vse končalo s SS, ampak je G rekla, da to ni imelo veze, ker naj bi bilo ščipanje na začetku normalno pri vsaki nosečnici... Pač nekaj ni bilo ok... Tako, da jst mislim, da te nima nič za skrbet, ampak vseeno glede na to, da imaš en SS za sabo malo pokliči svojo G in se pozanimaj... Si se že naročila na prvi pregled? Ti kar ko se boš naročala opozori, da si imela že en SS in mislim, da te bo potem naročila prej in po potrebi res dala na bolniško... V glavnem pazi nase in na svojo malo pikico....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|