Pikapolonica_ -> RE: RR Team, VI ste krivi! :@ (5.11.2008 12:37:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey V bistvu je res to, da bi bilo na takega kot je on bolje čimprej pozabiti in čimmanj omenjati, ker dosega ravno to kar si želi. Se strinjam. Tudi slaba reklama, dejansko je reklama. In on želi samo, da se o njem 'govori' - in ker pač za vsako njegovo bedno foro dobiš najmanj 200mailov, ki ti jih posredujejo naprej znanci, dejansko malo pokomentiraš, pregledaš, debatiraš in spet je dosežen njegov namen. Njega pomojem ne boli to, da redkokdo najde dobro besedo o njem, njega bi najbolj prizadelo to, da bi bil enostavno pozabljen. In to se bo zgodilo takrat, ko ga bomo začeli ignorirati in njegove butarije ne bodo objavljene povsod. Se pa globo strinjam z enim komentarjem za njegovem videoblogu (ja, tudi jaz sem šla gledat tole spako, ja), ki je omenil en tip/ali pa je bila ženskega spola, se ne spomnem več/ da je Murko srhljivo podoben igralcu iz Psiha, in da se ne bi rada srečala v temi z njim, ker je ganz isti. Kar srh me spreleti in ja, direkt za v film Psiho je.
|
|
|
|