Kaj kupujete za rojstne dneve (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Kaj kupujete za rojstne dneve (25.3.2005 8:53:18)

Kaj kupujete za rojstne dneve tetam in stricem itd.? Verjetno nič, če niste v posebno toplih odnosih. Mi pa smo povabljeni na večerjo za r.d. fantove tete.
Vidimo prav pogosto se ne. Veva le da obožuje kaktuse, vendar tega je dobila za Božič od nas. Kaj pa zdaj? Nekaj ne preveč dragega. Problem je ker sama nima ne videorekorderja, ne DVD-ja, ne CD-playerja, torej vse to odpade. Bere posebno rada ne.Rož ne mara. Kako se vam zdi kristalna skledica, napolnjena z bonboni, ali pa darilni bon za savno, masažo? A je to že preveč? Je pa ona kar nekaj daril kupila Aleksu.

Anonimen -> Kaj kupujete za rojstne dneve (25.3.2005 8:58:51)

Mi včasih nesemo kakšno simpatično posodo za sadje in jo napolnimo z svežim sadjem!

Bojana

pravljica -> Kaj kupujete za rojstne dneve (25.3.2005 9:06:16)

košara s sadjem, suho sadje, piknik košara s primernimi jedmi...mogoče si zamisliš posebno jed in kupiš vse potrebno (ne vem, npr špageti+cedilo+"zajemalka"), darilni bon, bon za kozmetični salon (manikura, pedikura...), savna, masaža, kopanje...

Anonimen -> Kaj kupujete za rojstne dneve (25.3.2005 10:08:21)

Jaz sem enkrat eni samski starejši gospe kupila eno tako lepo skodelo s krožničkom, vanjo pa dala bonbončke in zelo lepo so zavili. Ali pa steklena skleda s sadjem se mi tudi zdi primerno in lepo darilo.

malika -> Kaj kupujete za rojstne dneve (25.3.2005 10:13:20)

jaz sama delam odlitke iz gipsa, pobarvam, lepo zavijem in lepo in poceni darilo je tu. :bravo:

Stran: [1]