sončika84 -> RE: Nemiren spanec (6.11.2008 17:23:07)
|
same here!! Ponoči se ful premika in obrača. zvečer gre spat zadnje dni že kr ob sedmih,pol osmih,prej pa je hodil ob devetih. pa se pol v joku zbudi že prov kmal. tja do 23.ure se ene 5krat v joku zbudi. pa ga pol dam na bok pa mal pobožam pa spi naprej. ponoč pa itak,premiki pa to,kšno jamranje ke pa sem,ampak sem se že navadla. odkar hodi spa ob sedmih se mi zbudi ob 1h in je,ter nato spi tja do 5h,potem pa eno uro al pa de nič,pol pa še do 9h zaspi. prej pa ko je hodu spat ob 9h,no pa tut ob 8h kšn dan,pa je psal do 5h zjutraj,pojel in spal še 3 urce. čez dan pa tko al tko že odkar se je rodil ne spi kaj dosti. tko ene 3krat zaspi po pol urce ali pa celo a eno urco. zelo redko se zgodi,da zaspi za dve urci. in pol je skoz mal sitn. en čas je pridn,pa se lepo igra,pol pa sitn pa jokc pa stokc,pa nič mu ne paše. pa zdej je začel že tko delat,da sploh ne zaspi kokr bi mogu. ponavad to nardi tle nekje okol 5 ure popoldan. pride čist zaspan,čst gotov in ga dam v postlco in jok. sit je,previt je,vroče mu ni,mraz tut ne,sam joče pa kot da bi mu pol noge falilo. zdej ga kr pustim d se mal zjoče .sej pol pa ponavad zaspi.sam eno uro se mom bost z njim. in pol zaspi ob 6h, in gre spat ob pol osmih. eh,nobenega rtam nima no,že od nekdaj. pa sem se ful trudla,pa nič. se zmiošljava iz dneva v dan. upam,da ti je kaj lažje,ko vidiš,da nas je več takih s temi problemi. kaj naj ti rečem, pomagat nem oreš kaj dosti. žal. jaz sem se trudla vse sem mu dala,vse nudla,pa nič. pa sem si mislila,prov,ti mene ****,zdej se pa ne bom več tolk ukvarjala s tabo. sej morda se grdo sliši,sam kaj češ,če pa nič ne pomaga. jest sem se že izmučla in nimam več energije za ga cartat in ne vem kaj. pa je v postlci in naj dela kar hoče.zrd mene naj se tut mal joče. se bomo mogle navadit. jih bo že minilo. do takrt pa čimmanj živciranja.
|
|
|
|