Pia73 -> LIFE SUCKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (25.3.2005 10:58:24)
|
Prav imaš Andrejka LIFE SUCKS!!! Takrat, ko dobiš tako novico definitivno! Normalno, da si razočarana, jezna in besna. Kdo ne bi bil. Sranje na kubik. Ampak draga moja, tudi za vaju je upanje, tudi vidva bosta pestvala in tudi vidva bosta imela lepe dneve. Sedaj tega še ne moreš verjeti! Tale šok moraš preboleti in zato si moraš vzeti čas. In takrat boš tudi ti pripravljena iti v nove boje z novo energijo! In me ti bomo pomagale z vlivanje optimizma. Sedaj pa se zjoči, zderi,.... Želim ti vse naj, naj,... In Anrejka USPELO VAMA BO!!! Še nekaj; sem že nekajkrat napisala, pa se bom ponovila, ker lahko, da še nisi zasledila: od moje prijateljice mož ima doma izvid, na katerme brez ovinkarjenja piše, da je neploden! Pa ima danes 5 letnega sina in dveletno hčer. Spočeta naravno. Resda, sta za prvega potrebovala 5 let a vendarle sta ga naredila, pri hčeri pa je šlo vse veliko hitreje. Tako, da še so možnosti, veš! S teboj sem draga Andrejka,... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Lp Pia73
|
|
|
|