Veliki petek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 6:58:22)

Dan!

Danes si pa spet upam začeti!! :)-:)-:)-

Kako ste kaj spale? Vas je kaj luna nosila? Jaz sem spala kot top! Razen, da sem morala ob 3.00 na WC - kot ponavadi!! :)-:)-:)-

Kakšne pirhe boste imele?

A je še kakšna nova nosečka razen cume???

žlička -> Veliki petek (25.3.2005 7:01:52)

jutro udb in ostale....spala sem ok ze od 21 naprej, okoli 0.00 sem sla na wc in potem veselo spala naprej, kot pa ves me pece grlo:( ampak jaz se ne dam

jajca bodo pa pobarvana v cebuli, pa poizkusila bom z rdeco peso pa seveda rdeci, pa zeleni in vijolicni, zelo pisan spekter barv, komaj cakam da jih bomo barvali danes...:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 7:05:23)

Razmišljam, da bi jih skuhala v teranu, pridej otako lepi rdeči. Če pa jih pustiš v vinu, da se vse skupaj ohladi, so pa menda še lepši, ker vino kristalizira. Mislim, da bom kar probala. ;)

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 7:06:33)

Tudi jaz sem drnjohala že ob 21-ih!!!! :)-:)-:)-

Naši pirhi bodo rdeči in zeleni...čebule pa nisem uspela toliko nabrati, da bi jo bilo dovolj! :(( Ne vem kakšno čebulo to prodajajo - že vso olupljeno!!

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 7:09:35)

Kradejo liste za veliko noč :)-

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 7:11:29)

al bina - točno tako!!! :)-

Kakšen je bil biftek?

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 7:14:37)

Jaz ga ne jem, možakarja pa pravita, da v redu ;)

Zdaj se moram pa še torte lotit, sem včerej dobila en dober recept, pa moram sprobat. Upam, da bo ratalo :zmeden2:

žlička -> Veliki petek (25.3.2005 7:16:17)

jaz sem lani delala s teranom, res pridejo lepi s kristalcki povrhu

kar se listov tice sem videla da jih prodajajo na trznici....

kako bo s peso pa porocom ko bomo dali projekt skozi, upam da ne bom prevec razocarana:zmeden2:

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 7:17:28)

Aja...lahko tudi v hrastovem lubju, ga prodajajo v lekarni ali pa zastonj v gozdovih ;) pravijo, da so tud lepi rjavi :zmeden2:

Maša26 -> Veliki petek (25.3.2005 7:21:30)

Dobro jutro!!

Saj res, veliki petek. To mi vrže spomine nazaj na srednjo šolo, ko sem zvečer hotela na nek fuuul dober koncert, pa mi je stara mama odločno povedala, da ne bom šla.. ;) No, to je že daleč..

Jaz bom tudi delala pirhe, čeprav vem, da bodo ostali in bom potem brskala za recepti, kaj vse se da potem narediti iz starih kuhanih jajc ;););)

Udb, a mi lahko prosim poveš, na koliko časa si imela ti M in kdaj ti je potem test pokazal :modri::roza:? Saj vem, da je bilo o tem že govora, ampak prosim še enkrat. Ker sem v fazi, ko se tolažim, da mi test pač še ni pokazal in da še ni vse izgubljeno :zmeden::zmeden:

Saj res, še luna je danes! To bo moj :love: spet :hudicek: :):)

:kuza:

simonas -> Veliki petek (25.3.2005 7:38:21)

Jutro punce!

Mi bomo pa kar kvačkane pirhe imeli... Mogoče jih bom še kaj v čebulo vrgla, tistih kupljenih barv pa ne maram preveč, ko so potem vse jajčke še znotraj obarvane:)-...

Simona

bunkica -> Veliki petek (25.3.2005 9:34:26)

Ola vsem skupaj!Glih včeraj mi je mama praula,da če jih daš v špinačo-so prekrasno zeleni,potem pa namažeš oz podrgneš s slanino,da se lepo svetijo; in če jih daš v borovnice so pa violični!Hm...bomo probali

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 10:05:50)

Ohoj jutro nič lepo je deževnoooooooo:((:((:((:((

Pa še slabe novice bereš ki te kar pogrejejo.:grrr:

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 10:19:09)

neva, kaj pa je narobe? Nisem na tekočem...

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 10:22:17)

Ah nič kaj hudega...ampak odpreš tole stran pa uboga Tantra pa Andrejka.
No jaz bi najraje vsak dan brala...jupi uspelo je!!!Take besede te spravijo v dobro voljo.

Morda pa je krivo vreme za zanič razpoloženje.

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 10:23:34)

Ja, res ni fajn take zgodbe brati!! Ampak vsaka taka stvar te naredi močnejšega!! Jaz sem prepričana da bo naši Andrejki kmalu uspelo, Tantra bo pa tudi svojega v red spravila!

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 10:26:17)

Ma dosti z slabo voljo...povejte mi ste že spravile skupaj jedilnik za praznike?????
Moji so na dijeti:)-:)-tako da se pri nas ne bo miza šibila pod jedmi;)Kruh pa le bom spekla..njammm9nebesa

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 10:29:56)

Jaz se ne bom dosti pretegnila!! Kakšno pecivo bom spekla, šunka, pirhi. Potico bo itak pekla tašča...kruh bomo kar kupili!! Ni kaj, letos sem res lena!! :)-

Anonimen -> Veliki petek (25.3.2005 10:32:47)

Se beremo kasneje megremo v trgovino pa knjižnico pa po mojo najmlajšo v šolo ufffff kolk dela:)-:)-:)-:)-

Udb -> Veliki petek (25.3.2005 12:37:33)

Men je tako DOLGČAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)-:)-:)- Ta zadnji službeni dan pred prazniki se tako vleče!!!!!!!!

Stran: [1]