Nastya -> Spanje na trebuščku in nepravilni razvoj (4.11.2008 21:25:35)
|
Danes sem pa izvedela takšno informacijo, da jo kar ne morem pozabit in me zanima če ste tudi ve kaj slišale o tem..danes sem bila na oblisku pri svoji prijateljici, ki ima dvojčka stara 1 mesec in se pogovarjava okoli spanja otrok..in mi ker imata njena tamaledva pač krče, imajo probleme glede spanja in je vprašala babco ko je prišla k njej, če lahko spita na trebuščku, ker jima ful paše in se tudi lepo pomirita. In ji je babca čisto ven padla, da to pa ne, da je to ful nevarno zaradi nepravilnega razvoja obraza bolj natančno dela okoli brade, smrti v zibki in nepravilnega razvoja nogic..da imajo otroci ki spijo na trebuščku noge na O...mene je kar zvilo, ker namreč moj sin tudi zelo rad spi na trebušku, mu ful paše..star pa je 4 mesece.. Me zanima če je že katera kaj slišala glede tega ali da ji je celo babca rekla kaj takega ? Razumem zaradi smrti v zibki, ker je otroček prešvoh in ne more obrniti glavice..itd..to mi je vse jasno,a da pa ima otrok zaradi tega noge na O mi pa ni jasno..jaz sem tudi baje spala na trebuhu, pa nimam takšnih nog zdaj ne vem a se je tej babci malo sanjalo ali je res ???
|
|
|
|