Kako očistite puhovko? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Gina -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 22:15:07)

Eno gospodinjsko vprašanje. Kako očistite, operete puhovko? Ne mislim navadno bundo - tiste vse operem v stroju. Ali je edina možnost čistilnica?:zmeden2:

anajmad -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 22:18:13)

na žalost,da.jst sem jo enkrat oprala od moža in je smrdel,ko:racka:,sorry racak.
en lp:morje:D.

lin -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 22:27:21)

Vse v stroj tudi puhovko samo gledam da jo operem ko je burja,no ali piha,pol pajo fajn stresem dam na obešalnik in ven na burjo da se posuši,ko nova

frutka_ -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 22:46:46)

V pralni stroj pa tenis žogice zraven in bo kot nova...

Seven* -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 22:53:10)

Pralni stroj in susilni stroj. Susilni stroj se mi zdi skoraj nuja, ker drugace je perje zlepljeno.

Gina -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 22:54:50)

Me je kar malo strah probat, zato sem pa raje vprašala. A pa v sušilca daš na normalen program ali na občutljivo, ali na kaj?

Seven* -> Kako očistite puhovko? (24.3.2005 23:17:11)

Gina. Nebi vedla. Moj susilec ima samo en program. :)-:)-:)-:)-:)-

Maxica -> Kako očistite puhovko? (25.3.2005 8:41:40)

Jaz sem svojo ravno v nedeljo butnila kr v stroj. Uf, ven je prišla čisto tanjka, sem že naredila paniko, da rabim novo puhovko. Sedaj se pa že cel teden lepo suši, vsake toliko časa malo pomečkam posamezne "kvadratke" :ups:, da se perje razporedi in zgleda, da bo uspelo:bravo:. Je pa res, da brž to perje smrdi kot kakšni mokri psi:zmeden:. Sem pa dala tudi na centrifugo (na najmanjši program), sušilca pa nimam, tako da glede tega ti pa ne znam svetovati. Mene so vglavnem opozarjali, da je treba mečkati in razporejati puh v času sušenja, da ne ostanejo kupi. Ja, pa žogice naj bi bile tudi koristne, ampak jaz sem prala brez. Srečno!:sloncek:

mehurčica -> Kako očistite puhovko? (25.3.2005 10:15:26)

Jaz sem Davidovo puhovko sicer prala brez žogic, ampak pravijo, da bi jih naj dal zraven v stroj-zaradi puha seveda.

Stran: [1]