kasso -> RE: Majski hroščki 2008 - 4.del (14.11.2008 9:36:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: kako pa z mesekom začnemo? a ga shuhamo ali spečemo, spasiramo? Kuhaš ga s krompirjem/rižem in zelenjavo in potem spasiraš. Pečeno meso, hmmm sem pa pozabla kdaj se ga daje, okoli 9m mislim, da komot, ker takrat bo naša začela počas papacat kar z naših piskrov, kar se bo dalo. verjetno purana ali piščančka a ne? Ja, lahko pa tudi zajčka, teletina in žrebička. Jaz se zajucu in žrebičku odpovem, ker mi je prava muka ko samo pomislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] PRIDNA!! jaz pa žrebičku, konjičkov pa res ne bomo papcali pri naši hiši. Moram povedat, če še nisem, da me je enkrat tašča najeb**, ker je v golaž dala tudi meso žrebička in mi potem to pove, ko sem že pojedla košček. Vam povem, da to res ni lepo, če nekdo ne je nekaj iz določenih razlogov... kakor da bi vegeterijancu podturil meso ali pa muslimanu svinjsko...mater sem bila jezna. Estrella, bom kasneje leteča, ker moram nujno v PO, potem pa še malo prečekirat novi Mercator center, pa upam, da ne bo še gneče. Od meska sem jaz najprej dala piščančka, tako, da sem malo na olivnem olju prepražila, dodala malo zelenjave in rižka in potem zalila, skuhala in na koncu zmiksala....tam nekje proti koncu 6. meseca.
|
|
|
|