papirji za por.-priloga S-1 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

hopla -> papirji za por.-priloga S-1 (4.11.2008 16:27:20)

Živijo,
pomoč, pomoč, pomoč....
ker sem v roku zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške zamenjala službo me sedaj zanima ali delodajalca vsak zase izpolnita obrazec S-1-podatke o plači (to se pravi da na CSD odnesem 2 obrazca S-1) ali se izpolni samo en obrazec, na katerem obadva delodajalca posredujeta podatke o plači.
Hvala za odgovore, meni se od teh papirjev že malo blede.

Shuka -> RE: papirji za por.-priloga S-1 (4.11.2008 16:30:56)

IZVIRNO SPOROČILO: hopla

Živijo,
pomoč, pomoč, pomoč....
ker sem v roku zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške zamenjala službo me sedaj zanima ali delodajalca vsak zase izpolnita obrazec S-1-podatke o plači (to se pravi da na CSD odnesem 2 obrazca S-1) ali se izpolni samo en obrazec, na katerem obadva delodajalca posredujeta podatke o plači.

Kaj pa, če bi ti to vprašanje postavila kar CSD-ju?

tejci01 -> RE: papirji za por.-priloga S-1 (4.11.2008 17:03:56)

Tvoj delodajalec izpolni obrazec oz. prilogo S-1 zate (za tvoje plače), partner pa mora nesti enako prilogo -svojo na svoje podjetje, da izpolnijo z njegovimi prejemki, da mu bodo lahko potem plačali očetovski dopust.
Torej potrebuješ 2 prilogi.

tejci01 -> RE: papirji za por.-priloga S-1 (4.11.2008 17:06:16)

Sori, nekaj sem zašuštrala.
Ma vseeno mislim, da potrebuješ 2 prilogi, ker morajo biti podatki o delodajalcu in bi bilo malo težko, da bi za oba delodajalca vpisala vse na 1 prilogo.

Sončni žarek -> RE: papirji za por.-priloga S-1 (4.11.2008 17:14:03)

IZVIRNO SPOROČILO: hopla

Živijo,
pomoč, pomoč, pomoč....

Ravno to sem včeraj jaz spraševala na CSD- vsakemu delodajalcu daj svoj izvod -torej si obrazec 1x kopiraj.

hopla -> RE: papirji za por.-priloga S-1 (4.11.2008 17:47:08)

100 x hvala

Stran: [1]