Elžbet -> RE: MIRENA (28.1.2009 12:57:08)
|
Oj! Jaz imam tud eno vprašanje glede mirene. Doma imam 3 in pol meseca starega sončka, dojiva se polno. Dala sem si jo vstaviti prejšnji teden, moram priznat, da me je kar bolelo[sm=zmeden.gif], pa mal sem zakrvavela tisti dan, pa bolelo me je tudi kot pred M[sm=smiley19.gif] Drug dan je blo že vse ok, brez izcedka, bolečin[sm=bravo.gif] Zanima me, kako globoko so nameščene te nitke, jaz sem jih 2 dni čutila blizu nožnice, zdaj 2 dni pa so čist nekje globoko, da moram skor cel prst notr porinit, da jih najdem[sm=smiley24.gif]. Zanima me, kako ve to prečekirate, če so še na dosegu, a pred vsakim odnosom, po, al kako[sm=zmeden.gif] Sej vem, sprašujem kot kakšna blondi[sm=jezicek.gif], ampak v navodilih piše, da če ne otipate nitk, ne smeš imeti nezaščitenega odnosa[sm=zmeden.gif].... Mož zaenkrat ni ničesar čutil, meni je blo tud ok, brez bolečin... A ste imele po 4t kakšno kontrolo pri G, da preveri, če je bla pravilno vstavljena? Meni G ni nič rekla, da naj pridem pokazat se[sm=smiley13.gif] hvala za odgovor
|
|
|
|