honey
|
Oprosti, ampak najbolj sovražim ideje: zdaj, ko bomo imeli pa otroka, bomo pa mucka, kužka, karkoli že, dali stran. ZAKAJ?????? A ko bo pa otrok star 3 leta, bo pa hotel kužija, mucija, hrčka, zajčka, mu ga boste pa spet kupili? Joj, to sem jaz popi , ko sem bila noseča in je prišel možev prijatelj na obisk in izjavil: a zdaj se bosta pa mačka znebila? Zakaj že? Pri nas je bil edini pogoj, ki sva ga postavili mački, da ni spala v njegovi posteljici. Ja, pa je tudi notranja muca, ki ni šla nikoli ven. Drugače pa, ko smo prišli iz porodnišnice, sem malega postavila na tla, da ga je lahko ogledala, ovohala in vse tako in je bil mir. Od začetka sem pazila, da ne bi šla spat nanj, ampak ko sem videla, da je niti najmanj ne zanima, sem nehala s tem. Problem je bil potem, ko je bil mali star malo manj kot 1 leto, ko jo je začel vlačit za rep, ušesa, ko je ni znal še pobožat in jo je kar potegnil za dlako. Tu smo imeli malo več težav, da smo mu dopovedali, da muca ni igrača in da jo mora lepo božat. Pa tudi, ko je bil majhen, nisem nikoli zapirala vrat spalnice, tudi če je mali spal v njej. Muca sploh ni čutila nobene prikrajšanosti zaradi otroka. Bilo je (skoraj) vse tako kot ponavadi. Ponavadi se mu je celo nastavila za površtrček in sta skupaj spala na kavču Očitno je bilo obema všeč. Pa nisem jezna nate, ker sta se s fantom pravilno odločila, da bosta muco obrdžala, ampak me jezijo komentarji, kot sem jih napisala zgoraj
|