innchy -> pomoč študentki - bodoči mamici samohranilki (4.11.2008 1:58:39)
|
Pozdravljene! Tudi jaz se na vas obračam z majhno prošnjo. Moja prijateljica se je znašla v zelo nezavidljivi situaciji. Je namreč študentka. Noseča (rok ima konec marca). Brez večjih prihodkov (zdaj ko je noseča, tudi preko študenta ne more več delati toliko kot bi želela, njeni starši pa so invalidsko upokojeni,vendar tista najmanjša oblika,kar pomeni da žal tudi nanju ne more računati). Najhuje od vsega pa je, da otrokov oče ne želi imeti nikakršnje zveze z otrokom, zanika njegov obstoj in tudi svojim staršem ni povedal, tudi njej ne dovoli. V bistvu ima sedaj le še nas, prijatelje, ki pa smo tudi vsi študentje, nimamo svojih otrok da bi ji pomagali. Zato me zanima, ali ima katera od vas kakšna otroška (spola zaenkrat še ne ve) in nosečniška oblačila za oddati, bi ji prišlo prav. Pa tudi lupinica za v avto, saj je v paketu ne more vzeti, ker potrebuje namreč čisto vse. Vsem, ki boste prebrale to temo, se že v naprej zahvaljujm, če pa bo katera našla tudi kakšno stvar za oddat, bomo še bolj hvaležni, vsi. LP,Sabina
|
|
|
|