julči -> Bo zjutraj dalj spala.....? (3.11.2008 22:39:15)
|
če jo dam zvečer kasnej spat? Namreč situacija je taka: mala 5,5m dopoldan spi cca 2uri, popoldan pa 2x po cca 30 min, zadnjič pop spi med 16-17h. čez dan je dobre volje... okrog 17:30 pa se začne cmeravost, samo v naročju bi bla, pa še to bi jokala če ne bi blo obilo animacije, vsako minuto. Ko je okrog 18:30 že precej hudo, jo greva skopat, v banji uživa, ko jo dava ven spet isto, utrujena, jokava, oba orng zašvicava da jo zrihtava, saj se zvija, joka, ... se podoji-normalno, brez posebnosti, jo dava v posteljico-budno in že spi, v momentu. Ponoči še 1x je, zjutraj je budna okrog pol šestih in bi se mal igrala, jedla, jo previjem, ob 7 pa je že spet zaspana in zaspi še za kako uro. Ne rata mi, da bi jo samo podojila in da bi spala kar naprej, čeprav se ne pogovarjam z njo, je še tema,... ona zavriska ko me zagleda, očke žive, da jo je veselje pogledat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. če jo dam nazaj v posteljico najprej gruli, potem pa joka, joka. sam mami pa še utrujena in zaspana, vsaj do 7ih bi potegnila. A se da ta bioritem kej prilagodit? Poskušava da bi zvečer mal potegnila, da bi šla vsaj ob 19.30 spat, a nama ne rata, ker je revca že čist utrujena. popoldan pa tud ne more zaspat, grem na dolg sprehod z vozkom za 1,5 h, ona zaspi vmes za 30 min-največ, če smo pa doma pa večino sploh ne zaspi, se joka v posteljci, nosim je pa ne. Kakšen nasvet, da bi bli naši večeri manj stresni za vse? in jutro vsaj za kako urico daljše?
|
|
|
|