Dolina -> Orbenin in vpliv na dojenčka (24.3.2005 17:09:36)
|
Ojla, kot kaže je bil mastitis, ker mi je vročina v eni uri narasla na 39. Grozno. Dojka me sicer ne boli tko hudo, je pa zdej tud ta rdečina prišla... Dobila sem Obrenin antibiotik - jem 3 kapsule na 6 ur od včeraj popoldan. Zanima me, če je katere jedla te antibiotike in kako so vplivali na vašo :duda:? Mene namreč grozno skrbi, ker se Zoja zbudi, samo, da bi jedla (in pa ko jo napenja), to je na 2,5 ure čez dan, ponoči mi je spala kar 7 ur skupaj. Dojiti jo moram pa na obe dojki (pred mastitisom sem jo samo na eno - en obrok), pa še to je skoraj premalo. :((:((:(( ponavadi je bila budna zjutraj 2 uri, pa celo popoldne. Danes pa samo eno uro zjutraj, zdej pa še vedno spi. Pediatrinja sicer pravi, da še ni slišala, da bi ta anitbiotik otrok postal tak zaspanček. mene pa vseen skrbi? A jo pustim pri tem novem ritmu, al jo zbudim, da bo mal pokonci? Res ne vem, kaj naj. Pa še mleko očitno zgineva. :((:((:(( Danes dobim pumpico, ker si po dojenju ne morem stisnit niti ene kaplje več (očitno ni več mleka, ker včeraj je še šlo na roko - al pa ne znam?) zaskrbljena Dolina&zaspanka zoja
|
|
|
|