timnala
|
Hej mamice! Uf..nas je pa tak tecko dans, da za znoret..nc mu ne pase, men se ga pa dans tud ne ljubi cel cas animirat in ga dejansko pustim, da mal cmevka..ker ponavadi mi vzame ves dan, da se igram z njim, pogovarjam, smejem, hranim, previjam, spi 4x po 20 minut do pol urce, ampak dans se mi pa ne da..sej vem, da sm grozna, sam... Pa se moj ima ta vikend delaven in komaj cakam, da pride, da ga mal on prevzame.. Namrec nas otrok rabi pozornost SKOZ! Malo se sicer zamoti recimo v lezalniku, potem pa hoce, da jst ukvarjam z njim pa mu govorim, pa zgeckam itd..cel ljubi dan dejansko. Kakorkoli..prosim za pomoc. Namrec kupila sem HOTSLING ze davno, ampak se nisva slingala, ker ga nisem znala nastimat notr..tak stlacen se mi je zdel pa kakorkoli sem gledala video kako ga nastimat pa tud hitro je zacel protestirat..dans sm ga pa hotla spet nastimat pa sm ga dala v polozaj, da gleda naprej pa je blo ok 5 minut, ampak on noce bit tak stlacen..ze ce ga stiskas v narocju, te zacne odrivat..hm..kaksna ideja, kako se naj slingama al naj sling prodam? Pa lepo nedeljo vam zelim, timnala