jana84 -> RE: oktoberski lumpiji 08 (1.12.2008 10:19:47)
|
Pozdravček... Naš pikec je še vedno nekam nemiren...zvečer se najprej sploh ni mogel najesti, potem je lepo zaninal pri tatku na trebuhu, pa ga je nesel v posteljico, čez 20 minut se je že zbudil, pa ga je spet uspaval...No potem je spal do 23.30, smo ga fajn nafutrali - meni je izpraznil obe dojki, pa še okrog 60ml po flaški...Potem je zaspal okrog 1h in spal do 6h zjutraj, pa spet jedl (tokrat malo manj), zaspati pa tudi ni ravno hotel...Ga je tatko uspaval in končno je zaspal pri njemu an trebuhu. Potem smo spali do 9h, ko sva midva z možem vstala, ta malga pa kar v najini postli pustila, da spi...In zdaj še vedno spi...Pa ga bo treba žal zbuditi počasi, ker imamo ob 11.45 pregled v posvetovalnici...In ga moramo najprej še preoblečt, nafutrat...Da ne bo slučajno tam kaj bruhal, ko ga bodo "premetavali" Meni se dozdeva da ima naš piščanček včasih malo zamašen nosek in da je temu vzrok presho stanovanje. V kuhinji/dnevni kjer imamo termometer in hidrometer je vlaga tam od 35-45%, pa kuhamo tam, včasih zanalašč postavim na hodnik še sušilo s perilom, da se malo navlaži...Soba pa je verjetno veliko bolj suha...Verjetno bomo kupili vlažilnik zraka, ker tudi meni baše nos ta suh zrak... Kaj menite? A ima katera doma vlažilnik zraka? Na kaj je treba biti pozoren? Zdaj imajo v decembru v BBC 20% znižanje na vlažilnike zraka, zato malo bolj aktivno o tem razmišljamo... lp
|
|
|
|