jana84 -> RE: oktoberski lumpiji 08 (26.11.2008 13:25:25)
|
Živjo! Mi smo bili zdaj na sprehodu, ko je tako lepo vreme zunaj. Res da je malce bolj mrzlo, ampak jaz sem našega piščančka fajn oblekla in zadekala in sva bla več kot uro zunaj...In mislim, da mu zelo paše, ker zdaj še kar spi...zdej je že več kot 2 uri kar spi (kar je pri njemu čez dan že uspeh). Naj malo povem kako je kaj z nami: naš Jakob je imel 18.11. ko smo bili v bolnišnici na pregledu zaradi tistega suma na pilerostenozo (ovržen sum!) 4470g in 57,5cm. Tako da je že kar korenjak...Zdej pa ne vem kolko je kaj se poredil...V ponedeljek imamo posvetovalnico, oziroma samo na hitro da ga stehtajo in zmerijo...Pa še zdravnici moram nest izvide iz bolnišnice... Je pa priden fantič...Danes je tako lepo spančkal ponoči: zaspal je ob 10h, spal pa do 2.30, potem je papcal in zaspal ob 3.30, nato pa spal do 6.30, zatem smo ga previli in ponovno nafutrali, nato sem ga dala v ležalnik (ful uživa noter) in sem še sama pojedla zajtrk, potem pa sva se ful časa pogovarjala in smejala, ker je tak dobrovoljček...Ob 10h sem mu spet dala za jest in potem sva šla na sprehod, zdaj pa še kar spi...In jaz čakam kdaj se bo zbudu, da mu dam za jest...Verjetno se bo zbudu, ko bom tudi jaz lačna in bo kosilo...Ker očitno to on čuti in se ponavadi vedno zbudi takrat... Danes če bom imela čas (ker človek ne ve ne ure ne minute kdaj se bo zbudil), bom dala v album kakšno slikico...Bomo videli, kako bo čas dopuščal... Do naslednjega poročanja se imejte lepo; ker žal nimam veliko časa tudi preberem ne kaj vse ste pisale...Sem samo zasledila neke problemčke s partnerji...Jaz moram našega tatkota samo pohvalit in upat, da bo vedno tako: zelo pomaga in se ful ukvarja z Jakobom...Je videt kako je navdušen nad njim in zelo srečen...Jaz Jakoba praktično samo podojim, moj možiček pa ga prej previje, potem mi ga prinese, da se lahko jaz prej v miru napravim v udobno pozo, potem spet on podira kupčka in ga uspava...Ko je doma seveda, dopoldan ko je možiček moj ljubi v službi pa sem za vse sama. In prav zaradi tega mislim, da se on popoldan ko je doma bolj angažira in me poskuša malce razbremeniti...Če bi lahko dojil bi Jakoba še podojil, v to nedvomim... ok, zdej se naš nekaj prebuja...šibam. papa
|
|
|
|