|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
27.2.2009 13:08:30   
čebelka77
joly  držim pesti da bo vse ok

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
27.2.2009 15:59:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Midva greva na infekcijsko. Držte pesti.

jolly 123 - držite se, držim pesti, da bo kaj ne-nevarnega in da bodo rekli, da bo kmalu mimo
Sporoči, ko boš lahko in pazi na vse vas

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
27.2.2009 16:01:53   
*talcy*
JOLLY..... DRŽI SE IN ČIMPREJ DOMOV

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
27.2.2009 16:21:23   
Pšemek
Jolly user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za srečo in  user posted image user posted image user posted image za vzpodbudo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
27.2.2009 17:54:34   
Lovely
Čaw bejbe,

evo mene. Danes je bil tak lep sonček, da sem kar malo bolje... Inya je spala od 21h do 5.30h, ko je hotla jest. Meni je to super, ker ponavadi hoče jest okrog 2h... Upam, da se bo tako nadaljevalo.

Lučka1 (in Pšemek in Gogabojan), sem pozabila ti napisat glede parkiranja. Če se mi zalušta Tivoli grem vedno najprej pri študentu pogledat (pridem iz smeri ZOO) če je kako mesto frei, največkrat imam srečo in tam dobim. V tem primeru se moram prisilit, da ne grem direkt v Čolnarno he he… Če ni tam grem naprej proti centru in poskusim pri Moderni oz. Narodni galeriji. Če tam ni grem pol parkirat na tivolsko parkirišče, kjer je plačljivo… Če se mi pa zalušta Pločnik in stara LJ pa itak veš kaka štala je, tako da takrat pa kr pri Maxiju.
Da best, se javim ko grem naslednjič, ponavadi me kar prime in grem. Mi daš na ZS gsm cifro? Moja je itak na FB… Hvala za lepo željo po mirni noči, res je bila. Čeprav je mož spal v drugi sobi, sva se kar orng skregala. Bova že.

Lakiranje nohtov… Jaz sem si po porodu barvno 3x pa še to mi je po nekaj dneh bilo žal k se mi odlušči in nimam časa dol spravit… Zdaj prakticiram samo prozorno varianto včasih.

Mbd, si nora. Veš kok dolgo si zdržala črpanje user posted image  Jaz sem mesec in pol in sem mislila, da bom crknila, sam še to sem delala se mi zdi. Nobene slabe vesti imet, super mamica si.

Jolly, prosim čimprej javi kako je Tai. Ful mislim na vaju veš.

Lakerš, dej tega kužija že mal z rok pa kej napiš he he

.100noga, tebe sem pa itak morala slišat dans k sem te pogrešala user posted image

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
27.2.2009 18:34:09   
janja 27
ojla

jolly upam da niste noter ostali..user posted image user posted image user posted image ma verjetno ste...user posted image user posted image user posted image zate in taja..

mi smo pa danes splai od 21 do 4 huser posted image user posted image user posted image user posted image evo končno po dolgem času...ampak je zvečer pojedla 100 ml riževe kašice od milupe..gre v ritko..potem sem jo še podojila in evo spanje user posted image user posted image user posted image user posted image k se je budila na rti ure je bila lačnauser posted image verjetno....no bomo videli kako bo danes

smo pa bolje HB user posted image user posted image user posted image user posted image še malo kašljamo na je proti včeraj superca tko da smo danes popoldan šli mal ven v postojno pa na eno kavico jutri pa šibam en hiter krog z vozičkom...komaj čakam...user posted image user posted image user posted image user posted image

no sam da smo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gojabojan...madona sej si prava manekenka z 181 cm....tolk je moj velik...sej jeprav da te mal pomlad meče tud mene na cajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

bočno parkiranje - evo meni ni problema pa mi dajet kakeržen avto čte trenutno vozim volvota karavana pa ni panike ga bočno dat al levo al desno....user posted image user posted image user posted image user posted image kljub temu pa mi moj ne pusti da ga vozim naokoliuser posted image user posted image user posted image user posted image mal sem prehitra no sej zato pa on skozi fura...user posted image user posted image user posted image user posted image

pšemek ne se obremenjevat z uro jaz se nikoli nisem user posted image so bolj prilagodljivi k si mi mislimo....boš mela ti večje probleme z menjavo ure k tvoja nejkauser posted image user posted image user posted image jaz se nisem nič obremenjevala.....delamo prevečkrat panikouser posted image user posted image

mbd sem ti že včeraj povedala da vse čestitke za črpanjeuser posted image user posted image user posted image bosta z nikom že našla kak drug način da se pocrkljata..sej itak še 6 mesecev pa bomo že vse skoraj ven iz dojenja....no saj jaz mislim nehat preden gre v vrtec če ne bo sama spustila zize manca mi jo je pri 10 mesecihuser posted image user posted image user posted image

suzy kako kaj očko je bolje??? si dobila kako kremico

čebelka77 napiš mi podatke za seznamčkeuser posted image user posted image

lovely in vallauser posted image user posted image user posted image user posted image za prespane nočke ..čim več takihuser posted image user posted image user posted image user posted image
.100 noga ja res kaj boš brez nas teden dni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maksimalno uživaj na rogli ..imam pa tud jaz takega možeka k nič ne pije..sploh še ni bil pijan....user posted image ja no zato pa sem jaz dala svoje skozi...user posted image user posted image user posted image user posted image

evelin lepo da ste se dogovorili za krst mi ga bomo meli v junijuuser posted image user posted image user posted image

dreamuser posted image user posted image da si si vzela pet minut zaseuser posted image user posted image user posted image se boš morala večkrat spomint da si vzemš čas zamo zase......ja res je k postaneš mamica je prvo user posted image na skrbi nase kr pozabiš včasih.....jaz tud kak dan se pogledam v ogledalo pa padem doluser posted image user posted image user posted image

talcy kr pogumno na rolerje jaz bi tud ma ne zanam rolat sedaj jih bom kupla manci pa bove obe vadleuser posted image user posted image user posted image ..sej si bom vejretno jaz kej prej zlomilauser posted image user posted image user posted image user posted image

celjanke upam da se niste preveč načvekale..-.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ste se končno spoznale.....user posted image user posted image user posted image

evo jaz spet dobim obiske kuham klobase.....se pišemo zvečer k dodam seznameuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
27.2.2009 18:49:33   
suzy124
jolly123 držimo pesti da čimprej ozdravitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
27.2.2009 19:00:59   
iraira
Jolly mi tudi mislimo na vaju....čim prej se pozdravite pa pridite domov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taia

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
27.2.2009 19:02:47   
mbd0411
Hvala,res ste prijazne.Mi je kar lažje.Najbolje,da črpalko kar dam kolegici,ki bo aprila rodila.Vsaj ne bom gledala več te zadeve.Jo avtomatsko v roke primemuser posted image .

Ma ja bo že.Danes je po flaški pojedel riževo kašico,ki sem jo prej zmlela na mlinček,da je teklo čez cucelj,pa imam tistega za gosto hrano.Sploh nimam predstave koliko naj dam te riževe zadeve zraven.
2x na noč pa res ne moreva jest.Se mi zdi,da bi to že moglo minit.Tiste,ki polno dojite ja,mi pa menda ne.Al kok??
Danes sem tudi dala malo krompirja in korenja...Ko bi to videleuser posted image user posted image user posted image ,pol metra stran je špukniluser posted image user posted image user posted image komplet vse.Je mama rekla,da je pojedel,ker je kar dolgo trajalo,pa je čez čas s slino vred šlo kot s torpedom user posted image Ga bom drugič posnela.

Kako ste se imele v Žalcu??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
27.2.2009 19:03:38   
mbd0411
Jolly,kje sta??Upam,da nista noter.Ampak,ker te ni...????user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 19:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
27.2.2009 19:33:55   
suzy124
no končno lahko spet pišem, sem prej že vse napisala pa mi ni hotel objavit pa še zbrisal se mi jeuser posted image user posted image user posted image .

midva sma bila danes pri P in je dobil kaplice Ciloxan in upam da mu bojo pomagaleuser posted image user posted image
Zdaj pa ne smema nič ven na sončka vsaj dva dniuser posted image user posted image user posted image pa še potem se morma izogibat vetra.

morem it je začel neki tečnarituser posted image user posted image
se še pol kaj javim

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
27.2.2009 20:15:41   
iraira
Evo mi že sladko spančkamo...skoz mislim na Jolly pa na njenega user posted image  . Sigurno se grozno počuti zdaj. Upajmo da bo vse ok pa da ni staknil kakšnega rota

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
27.2.2009 20:31:37   
Lucka1
lovely - a veš da sem na FB iskala, pa nisem našla tel?? Upam, da se z dragim čimprej pobotata.
Se ti javim na ZS, pa tudi pšemek in gogabojan pošljem tel.

.100noga - uživaj maksimalno na smučanju! Mi smo ga letos izpustili, ma bomo že nadoknadili. Nisem ravno nek hud oboževalec...ne morem pa brez morja. Je pa šla moja kolegica v Nassfeld ta teden, pa ima komaj 4 tedne sinček user posted image user posted image , paima dve hčerki, ki sta že v šoli in so šli na počitnice.

tako, zdej grem pa vse 4 od sebe dat....je bil naporen dan. ČAU BAU user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.2.2009 20:36:25   
Pšemek
Jaz sem vam tudi prišla zaželet lahko noč. Mala že spi, ati tv gleda, jaz pa še stroj za jutri naštimam, pod tuš pa počivat. Si pišemo jutri.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.2.2009 20:52:06   
evelin
Js tut grem aja aja, greema z user posted image  gledat Ameriško pito 4, da se mal nasmejimauser posted image

Lahko in mirno noč vsemuser posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.2.2009 21:04:52   
Lovely
Jolly, se bojim, da ste not ostali. Vem kako ti je. drži se.

Jaz sem danes Inyi dala 80ml riževe kašice od Milupe. Me je bilo prej strah, ker je komaj 4 mesece ampak se mi je zdelo da bi kar še jedla, ko sem ji dajala 40ml... No in ker pač že od vsega začetka ni navdušena nad mlekom pač moram... In gre... kaka pa 1x dnevno, no danes še ni. Ji bom dala čajčka pa bo. Če ne danes pa jutri, se ne bom sekirala. Razmišljam pa kdaj bom še kako drugo GH - to me je pa res še strah.

Lučka, ti bom poslala na ZS.

Lahko noč bejbe. Če se kjera hoče nasmejat, pejte na youtube in vtipkajte na search THE YES DANCE. Poglejte uncensored version. Smehi.

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.2.2009 21:22:00   
gogabojan
Čer punce.

Vidim da vse skrbi za JOLLY. Verjetno sta res ostali notri, če je ni gor. Upajmo, da ne, da ji samo internet zafrkava.

Drugač, mi smo danes bili 4 ure vzunaj. Moj malček trenutno napada pikapolonico na pojstli, jaz pa gledam ameriško pito.

Vam pa moram povedati, da sem postala čista odvisnica od hieros na TV3. Tudi do seksa mi niuser posted image user posted image user posted image ko so na sporedu.

JUTRI BO 16 STOPINJ. JUHU, MADONA BO FAJN. MOGOČE ZA OBISKAT OBALO.

Bi pa vprašala. Jutri je napovedano fulll toplo. A bi bilo smiselno dati otroka v kombinizonček, ali ga raje obleči bolj toplo.
Je moj malček danes se malo skuhal v kombinizončku. Ti ti mami.user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki so se spravile spat želim čim bolj miren spanec. Za ostale pa tudi.

Jaz bom pač danes malo dlje pokonci. Je šel moj na nogomet. Starejši sin pa pri babici spi.

Zdaj pa grem malčka zmasirati (ma tako bogo kožico):

lp

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
27.2.2009 21:34:49   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

imam pa tud jaz takega možeka k nič ne pije..sploh še ni bil pijan....user posted image ja no zato pa sem jaz dala svoje skozi...user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image  

samo zdej pa tud men ni več do alkohola, poleti mi paše kak bandidos ice al pa kaka sangrija pol se pa že neha ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
27.2.2009 21:36:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

.100noga, tebe sem pa itak morala slišat dans k sem te pogrešala user posted image

user posted image user posted image user posted image evo objemčki zate in za inyo, te pokličem kaj drug teden pa bom namesto mene mla poročala, kako uživamo :)user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
27.2.2009 21:36:50   
iraira
Moja se je tudi danes kar nekaj zbujala v vozičku pa drugače spi tudi po štiri ure zunaj....pomoje da ji je bilo vroče v kombinezončku. Jutri če bo toliko stopinj kot jih je napovedanih sigurno odpade.

Jaknica pa termo hlačke pa ena dekica topla s sabo pa bouser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 21:43:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gogabojan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
27.2.2009 21:46:45   
PikicaStonoga
No,, da vam malo napišem, kakšen dan je za mano ...
zjutraj smo vstali ob pol sedmih in potem še kr malo lenarili, čvekali ...moj user posted image  jje šel v službo, midve in nečaka smo pa ostali in se imeli fajn:) Okol enajstih sta onadva šla domov, jaz sem pa začela pakirat za jutri uffff se je nabralo ...mam že vse v avtu, jutri samo še hrano, pa pri mojih starših vzamem še smuči in vse, kar spada zraven ...
mal pred tretjo sva šli do možeka ko je končal službo in smo šli mal na hiško gledat, kaj počnejo:) potem smo šli pozdravit babi (mojo taščo) ...ma sej ne smem čez njo govort, ko je pa zlata nam je kr mal hrane za s sabo prištimala user posted image user posted image  (meni sirčeka, mojmu salamco in hrenovke in Tijani eno škatlo Novalaca), pol smo šli pa v Baumax po barve za hiško in ji nesli malarju naj mal pobarva drug teden, ko nas ne bo user posted image  takole smo se odločili. Najina spalnica spodaj (kasneje kabinet)bo ena stena rdeča, ostale bele, v dnevni bosta dve steni oranžni, ostale bele, v zgornji spalnici  pa dve steni modri, dve beli. To so barve, ki bodo žive in smo jih dali mešat. Ostalo bodo delali s koncentrati (pastelne odtenke) in si bomo dokončno namislili, ko se vrnemo :)
Zdej moj možek in njegov frend gledata TV, ša mal čvekata, user posted image  panča, jaz pa strašim tle ...
Mal je pozno, da bi zdej en film pogledali, bova tu dmidva šla kmal spat ...odkar Tijana vstaja ob šestih, je že kr pozno, da še ne spim zdej! Hehe, vidim da gledata Ameriško pito na kanalu A, ko ste ene govorile o njej ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
27.2.2009 21:47:56   
ajetam@
valla moj je tudi imel prej vsako drugo plenico pokakano zdej ko sva pa na kašicah se pa enkrat na dan pokaka.
sem pa dones slišala da naj bi zrela banana pomagala da bi jih pognalo. nisem pa še probala...

jolly mislim na vaju....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
27.2.2009 21:50:24   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Moja se je tudi danes kar nekaj zbujala v vozičku pa drugače spi tudi po štiri ure zunaj....pomoje da ji je bilo vroče v kombinezončku. Jutri če bo toliko stopinj kot jih je napovedanih sigurno odpade.

Jaknica pa termo hlačke pa ena dekica topla s sabo pa bouser posted image

ja sem tud jaz razmišljala to danes, ker je čist zašvicala po glavi ji je dol teklo, drugače je pa mela čist vlažne cotke ...bo res treba manj oblačit ...

aja, vedno pozabim napisat oz. vprašat, če je še kje kakšen dojenček, ki se joka v avtu ...upam, da ima naša samo tako obdobje (tako kot je imela ene 14 dni, ko se ni hotla kopat!) ...kr neki ji ne paše, pa ne vem al lupinca la to da je tok oblečena, zdele so pa res bli topli dnevi, al kaj ...sam ko lupinco prištimam na ogordje od vozička pa grme npr. na pijačko al pa v trgovino je pa OK, ne joka ...v avtu pa joka ne vem no kaj je to ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?