PikicaStonoga
|
No,, da vam malo napišem, kakšen dan je za mano ... zjutraj smo vstali ob pol sedmih in potem še kr malo lenarili, čvekali ...moj jje šel v službo, midve in nečaka smo pa ostali in se imeli fajn:) Okol enajstih sta onadva šla domov, jaz sem pa začela pakirat za jutri uffff se je nabralo ...mam že vse v avtu, jutri samo še hrano, pa pri mojih starših vzamem še smuči in vse, kar spada zraven ... mal pred tretjo sva šli do možeka ko je končal službo in smo šli mal na hiško gledat, kaj počnejo:) potem smo šli pozdravit babi (mojo taščo) ...ma sej ne smem čez njo govort, ko je pa zlata nam je kr mal hrane za s sabo prištimala (meni sirčeka, mojmu salamco in hrenovke in Tijani eno škatlo Novalaca), pol smo šli pa v Baumax po barve za hiško in ji nesli malarju naj mal pobarva drug teden, ko nas ne bo takole smo se odločili. Najina spalnica spodaj (kasneje kabinet)bo ena stena rdeča, ostale bele, v dnevni bosta dve steni oranžni, ostale bele, v zgornji spalnici pa dve steni modri, dve beli. To so barve, ki bodo žive in smo jih dali mešat. Ostalo bodo delali s koncentrati (pastelne odtenke) in si bomo dokončno namislili, ko se vrnemo :) Zdej moj možek in njegov frend gledata TV, ša mal čvekata, panča, jaz pa strašim tle ... Mal je pozno, da bi zdej en film pogledali, bova tu dmidva šla kmal spat ...odkar Tijana vstaja ob šestih, je že kr pozno, da še ne spim zdej! Hehe, vidim da gledata Ameriško pito na kanalu A, ko ste ene govorile o njej ...