Tejčika29 -> RE: oktoberski lumpiji 08 (27.2.2009 9:15:13)
|
HOJ v sončno jutro!!! Valla - čestitke za spanje. Mi kar ok spimo, jemo 1x na noč, spimo pa od 21. ure do 7. ure zjutraj. Dudo sedaj popravim 1x mogoče 2x okrog 6-ih zjutraj, ni več take panike, mislim pa da je Alina tako utrujena in zato bolje spi, skrajšali smo tudi popoldanski spanec za 30 do 45 minut. Pikica stonoga - imej se bajno na Rogli daj še zame eno rundo odsmučaj, joj kako pogrešam smučke, drugo leto bom pomoje vsak trenutek izkoristila za smuko. CELJANKE - se vidimo v glavnem, meni je žal da ne morete priti Evelin, MBD, Suzy kako je z učko - tudi vprašanje, no vsaj otvoritev bomo naredile, pol se bomo pa že večkrat videle. Kaže se lep dan tako da bomo lahko zunaj. Z menoj bo najbrž moja vozičkarska kolegica Urša, ki ima Manco 8 tednov mlajšo od moje lumpike - saj ne zamerite kajne :-)) Oj pa vikend bo hura in še lepo vreme skoz, mene kar razganja.. Parkiranje - meni bočno gre, seveda tudi popravljam če je treba ampak parkiram pa, mi je dalo Celje to šolo, ker se v mestu velik bočno parkira. V Ljubljani gre pa vedno v Kompasovo garažno hišo tak sem se navadla, razen če ne grem na kak drug konec LJ.
|
|
|
|