stunfek -> RE: oktoberski lumpiji 08 (18.11.2008 17:15:02)
|
ojla punce! danes moj princ ni spal niti ponoci niti podnevi insem kar skurjena. pa sama. cele kolobocije za odpraavit ta malo na solski bus in jo it iskat na bus. no zjutraj sem uotovila, da ni problema, ker takrat imam v bistvu oma kuharco in pa servant maid in lahko nidve popazita nanj, ko jo jaz oddam na bus. Popoldne sem pa sla dol kar s ta malim in potem videla, da je nas "watchmen" neke vrste varnostnik, sel kar z mano in potem on nesel torbo od anuske, k sem imela jaz polne roke od ta alega. je rekel, da jo lahko on vsak dan z busa dol da in jo pripelje k meni v stanovanje :) tko, da kake hude panike ne bo...vsi so pripravljeni pomagat. ja, tiste luskice na glavi so temenca...kot je bilo receno se jih namaze z oljckom in sproti odstranjuje z glavnickom...nezno nezno. danes ponoci pricakujem krizo z moje strani, ker po slabi noci in slabem dnevu je tezko biti ves prijazen in potrpezljiv. moz bo spet pozen...tam okoli polnoci pride in ponavadi tolk skurjen, da ga nimam srca vprezt. gre s ta malo spat v drugo spalnico in se zapreta in spita kot polhka...jaz pa v svoji spalnici z nasim gavnarjem :) anuska je zacela ful malega na okrog prenasati..kok sta lustna skupaj, res. ko sem pripravljala hrano in je tulil, ga je imela v narocju in tako odraslo govorilo "no, no, je ze vredu, saj bo kmalu papica" :) se kar topim, ko ju vidim skupaj in vsakic znova sem ponosna, na svoja dva soncka. danes sva sla z akashem v shopping. kupila sem mu lezalnik, stolcek...ful zadovoljna in je rad notri, par igrack in pa tisto dekco z nekmi loki in igracami (nisem se sestavla) za na tla, da lezi in gor gleda...vse od fisher price-a. pa res em ful happy zaradi plenick...in sem zadovoljna, da sem se odlocila za pralne plenice. malo premalo jih imam in zdaj moram nagazirat sestro, da mi jih se kaj poslje. tukaj vcasih zmanjka elektrike in pol ne morem oprat pa zdele je bilo malo dezja in potem jih 21 kar ni dovolj, da ti jih ne bi zmanjkalo...ker nimam susilca in se kar dolgo susijo. sva pa sla po nakupih v lupinici :) prvic, da je bil notri in lepo spal...sofer je kar malo debelo gledal kaj to tlacim v avto..hehhe...potem pa, ker je tako lepo spal sem rekla soferju aj kar avto pusti prizgan in ga popazi, da bom jaz prec fertik. in ta faca se je vsedel zadaj in bil z njim :) ful prijazen. v trgovini potem ravno danes ni delal terminal za kartice in sem morala sibat se na bankomat in potem nazaj kupit zadeve. odsotna sva bila uro in pol in je bilo kar stresno...tko cisto sam z bejbijem ven it :) ko sva prisla domov se je pa zacel dret...ravno prav...hehehe. ta cetrtek bom sla ze na tisto mojo cetrtovsko mednarodno skupino zenskic. bova bolj na kratko, tolk, da ga predstvaim in da ne neham hodit, ker mi ful pomeni, da imam kaksno prijateljico. no, zdaj pa grem pojest vecerjo. mali spi in upam, da je to zacetek take mamica friendly noci :)
|
|
|
|