Ursi2
|
Žiovjo! Naš je imel pred 14 dnevi hemoglobina 80. Je bila zdravnica čisto šokirana. Aja, star je pa 8 mesecev. Me je vprašala, kaj je, pa sem rekla, da krompir, špinačo, brokoli, bučke, goveje, puranje in kokošje meso. Pa kruh polnozrnat,... Ji ni šlo v glavo, kk je to mogoče. Se pa še dojima, ker je GH šla enkrat mu bolj v zek, drugič manj. Sama pa tudi jem tablete za železo. Sma šla tja, k zdravnici, ker je precej kašljal in sem mislila, da bi ga na kake inhalacije dala. Je pa rekla, da naj še nesem blato v laboratorij in se je pokazalo pozitivno za kri v blatu in naju je napotila v bolnico na preiskave. Sedaj sva oba na dieti brez jajc, mleka in pšenice, ker se je pokazalo, da ima najbrž eno skrito alergijo, gre za neke vrste črevesno okužbo, se drgač ne vidi. Znaki za to so nizek hemoglobin in kri v blatu. Imava pa še uz trebuščka, bomo vidli, kaj bo. Je pa naša rekla, da ji ni jasno, kako lahko ima tako nizko,.če je take stvari, pa še kz jem tablete. Sma pa dobila tudi kapljice Aktiferin - 15 kapljic 3x na dan in se je v enem tednu stanje že izboljšalo. v BOLNICI JE IMEL hemoglobina nekaj čez 70, v petek na pregledu pa ga je imel že 87. Upam, da bo šlo počasi na boljši. Mu pa dajem zdej za zajtrk riževo mleko, not pa ovsene kosmiče, laneno seme in suho sadje. Ima ful rad, pa pije pesin sok in tudi pomarančen sok. Pa itak veliko špinače, brokolija, govejega mesa,.........
|