Koliko poje vaš malček? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Nika27 -> Koliko poje vaš malček? (24.3.2005 14:07:05)

Moj miško je star 1 mesec. Ker nisem imela dobrega mleka, sva zdaj približno 14 dni na aptamilu. Vse gre v redu, razen malo polivanja. Zanima me, koliko mu lahko dam na posamezen obrok? Glede na njegovo težo bi lahko pojedel nekje 720 ml dnevno (glede na navodila na škatli). Moj je pa zeeelooo lačen in včasih poje tudi 160 ml na obrok, drugače joka. Čaj ne pomaga. Kaj svetujete? :zmeden:

Petra P. -> Koliko poje vaš malček? (24.3.2005 14:13:45)

Ti ga kar hrani, toliko da bo sit. Le pazi, da ti vsega ne izbruha. Otroci grejo četz neka obdobja, ko imajo večji apetit. Ni nujno, da bo vedno toliko pojedel.

Sicer pa je naš v bolnišnici pri 3. tednih (tam smo ga morali tehtati pred in po hranjenju) zmazal tudi po 150 ml. :zmeden::zmeden::zmeden: Ena kolegica se je pa hvalila, da njen pri 4. mesecih včasih tudi 150 ml poje. Kao, če je priden.

No, zdaj pri 4,5 meseca pa nimamo pregleda, ker se dojimo. Včasih pa, ko sta z atijem sama, mu da pa kar 200 ml, pa mali skoraj omedli od obilja hrane :)

puncica -> Koliko poje vaš malček? (24.3.2005 19:56:28)

Ti mu dej tolk kot misliš da bo pojedel, ne se čist togo držat nekih meril. Naša je npr pri 3 mescih pojedla 80ml na en obrok, pač je večkrat jedla. Jaz bi mu dala tolk kot hoče, če pa se bo prehitro redil, pa vprašat pediatrinjo kako pa kaj. Otrok pa tud ne more bit lačen:zmeden2:

Nika27 -> Koliko poje vaš malček? (25.3.2005 17:43:45)

Saj to je. Mali joka in nobena stvar ne pomaga kot samo mleček :bravo: Mi je pa mimo, da bi ga stradala. V torek imamo posvetovalnico, bomo vidli kaj bo stric doktor rekel ;)

Stran: [1]