trebuh 100-tič (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

miš_ka -> trebuh 100-tič (24.3.2005 13:53:11)

ojla punce!
da vidim kako je z vami, ali pa me vsaj malo potolažite.
noseča sem "točno" 10 tednov! tako so vsaj izračunali, saj je bilo nemogoče drugače določit, glede na neredne menstruacije.
imam pa problem, ali pa tudi ne. saj vem da je blo o tem napisanega ogromno.
ali je mogoče, da se mi v tem času že pozna. hlače sicer oblečem še tiste, ki sem jih nosila prej, sem pa si za ziher kupila tudi malo večje. se pa mi zdi, da se mi bauhi že kar pozna, pa ne morem vrjet. :zmeden:
res, da sem bolj močna, ne pa debela, sem namreč vedno pazila kaj sem jedla, sedaj pa sem po priporočilu "naših babic" manj previdna pri hrani. aja, zredila sem se komaj za 1 kg, ampak trebuh pa je vse večji. je to normalno? :zmeden:
lep dan

pika78 -> trebuh 100-tič (24.3.2005 13:57:05)

Ja, ja - to je normalno. Jaz na začetku nisem šla s kg nič gor, pri hlačah se je pa že kar poznalo, da sem jih težje zapela.
LP!

saba -> trebuh 100-tič (24.3.2005 13:58:57)

jaz od 9t dalje nisem mogla več nobenih hlač zapet.....to je to........in vedno hujše oz. debelejše bo;)

Matej@ -> trebuh 100-tič (24.3.2005 14:32:39)

Ja, Miška, to je normalno ;), js sm konc 12t tut opazno širša, z dobrima 2kg več, sicer sm bolj športne, a ne suhcene postave in bauhi počasi pridobiva na :nosecka: obliki 8)8) Se mi pa zdi, da sm zadnji teden malo manj napihnjena kot prej... Sicer so pa elastične hlače zakon :):) Ja, no, hvalabogu, saj smo nosečke :bravo:.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.3.2005 13:39:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]