|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Združitev skupin
2.11.2008 20:11:28   
Srečk@
Živjo,

prosim, če mi lahko poveste ali je v vaših vrtcih tudi tako, da se po pol tretji uri združijo vse skupine oz. tisti, ki pač ostaneje dlje od pol tretje v vrtcu?
Pri nas je namreč tako, tudi jaslični otroci.....a je to normalno?????
Aja, še to, pa samo ena vzgojiteljicauser posted image
Hvala. S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Združitev skupin
2.11.2008 20:15:12   
Olivija
V našem vrtcu so samo tri skupine, ni jaslične skupine, in ravno tako se popoldne, po počitku,  združijo.

Meni se ti zdi ok, ker je majhen vrtec in se potem lahko večji otroci tudi z manjšimi igrajo.

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2008 20:24:21   
Jančika_
Pri nas se ob treh združijo najprej tamali in taveliki posebej, ob pol štirih pa grejo taveliki k tamalim. Tudi zjutraj začnejo skupaj in se potem delijo. Meni se to zdi povsem normalno.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2008 20:30:17   
lukec
Ja, pri nas tudi enako.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2008 20:43:50   
Katrin
Ja, se združijo user posted image  Vendar pa je do 16 več vzgojiteljic, potem pa ostane le ena dežurna do 16.30.

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2008 21:07:25   
Pi-kica 1
Tudi pri nas se postopno združujejo od 14.30 ure dalje. Je pa to odvisno od velikosti vrtca in od tega, koliko otrok je takrat še v vrtcu.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2008 21:13:56   
frutka_
Tudi pri nas se združujejo. user posted image

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2008 23:32:36   
lelaval
Pri nas se tudi združujejo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2008 8:04:50   
F*S*M
Tudi pri nas je tako, res da ni jasli, vendar še kaj nekaj otrok ni dopilnilo 2 leti 1. septebra. Zjutraj če pridemo pred 8 so vsi v najstarejši skupini in potem počasi gredo vsak v svojo igralnico. Prav tako je po kosilu, ker jih kar nekaj ne spi, zato ker jih pridemo iskati ob 12, gredo lepo k drugi skupini. Čeprav se je naš na začetku bal privih 14 dni je sedaj čistu navdušen da je lahko pri učiteljici Sandri, ker jo ima zelo rad. Saj ima svojo učiteljico tudi zelo rad, vendar je Snadra nekaj posebnega saj jo pozna že dalj časa.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2008 9:31:48   
bskrle
Ja, združujejo od treh naprej. Tudi v šoli v OPB je isti princip.

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2008 21:43:05   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pri nas se ob treh združijo najprej tamali in taveliki posebej, ob pol štirih pa grejo taveliki k tamalim. Tudi zjutraj začnejo skupaj in se potem delijo. Meni se to zdi povsem normalno.

Pri nas je tudi tako. S tem, da sta ves čas vsaj 2 vzg., le čisto na koncu je ena sama.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?