|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako nad napetost
2.11.2008 19:03:12   
daisyb
ojla,

sem v kakem 7 tednu nosecnosti. zjutraj vstanem cisto ok, brez slabosti, tudi na stranisce grem normalno.
vsako jutro m ezelo poti in mam rahlo vrocino...popoldan pa me zacne vsak dan napenjati, da komaj zdrzim pokoncu. trebuh mi hoce raznest...ali ve katera kako naj se spopadem s tem napenjanjem? jem normalno, ce se le da veckrat po malo..ma nic ne pomaga....trebuh imam ot bi bila ze v 5 mesecu:-)

ce mi zna kdo svetovat kaj naj naredim bi bila zelo vesela.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako nad napetost
2.11.2008 19:16:44   
botrca
Pojdi k ginekologu in se z njim-njo pomeni, ne vem kaj bi ti drugega svetovala.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2008 19:18:58   
Volga
Uleži se na trebuh, pa se probaj sprdet. Druge ni.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2008 19:26:14   
daisyb
 Prvi pregled pri ginekologu imam sele 11.novembra...kar sem prebirala forume, mislim, da je napenjanje tudi eden od znakov nosecnosti, zato ne vidim razloga, da bi klicala sedaj ginekolginjo....sem mislila, da se je gotovo katera ze srecala tudi s tako tezavo..da jo je napenjalo...nimam pa nobenih cudnih krcev.

vseeno hvala za nasvet, ce ne bo bolje, bom pa mogoce res poklicala ginekologinjo.

lp

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 19:28:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daisyb)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2008 0:10:08   
bjondi
Jaz sem z jutrišnjem dnem tudi v 7 tednu...ja in znaki močno napenjanje,
sploh proti večeru imam trebuh proti večeru takoo velik...ja mal pazi
pri hrani...drugače pa ti molkosan ne bo nič škodoval-preverjeno direkt
na proizvajalca...je pa to fermentirana sirotka,ki pomaga uravnavat prebavo
in tudi vsaj jaz imam man problemov s kislino-oz. ko jo imam popijem en kozarec
in potem je dobro...pijem tistega v flaški ,ki pa je ugabnega okusa,,ampak
pomaga...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2008 8:38:09   
Lalica1
Tudi jaz sem imela zelo napet trebuh in že od začetka hodim okrog z ogromnim trebuhom, čeprav se komaj sedaj (13t) začne malo opažati trebušček zaradi otročka. Nikakor si nisem pomagala, čeprav je res zelo moteče in včasih kar malce nerodno. No komaj sedaj opažam, da napetost malce pojenjuje in verjetno bo počasi bolje. Je pa res, da je očitno še dolga pot pred teboj in rers ne vem kako ti naj pomagam razen da te potolažim, da bo že minilo. Smo pač ene nesrečnice, ki nas doletijo nosečniški znaki in težave bolj intenzivno.

Pa srečno...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2008 9:54:34   
Naja30
V začetku je ta napetnost in zvijanje normalno, pa ni odvisno od hrane. Lahko malo omiliš, če ješ tisto kar te ne napenja. Drugače pa boš morala potrpet. Po prvem 3-mesečju ponavadi mine.
Pri meni je ful poslabšalo situacijo, če sem zvečer jedla oreščke - celo noč me je zvijalo.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2008 10:37:56   
daisyb
Pozdravljene,

hvala vsem za odgovore..saj sem si tudi sama mislila, da bo res počasi minilo....je pa res vsak dan enako, sedaj sem čisto v redu...tudi, če sem že jedla zajtrk in malico. ko bom pojedla kosilo se pa začne. zaenkrat mi pomaga samo, če se uležem in sem pri miru...itak od sobote komaj hodim, ker so se mi bezgavke v koraku vnele (nimam pojma od česa) in me boli.

vsem srečno in lep dan

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?