Blueeyes -> RE: Ljubljanske nosečke (28.1.2009 19:27:49)
|
pozdravljene moje ljubljančanke.. res se vam iz srca opravičujem za današnji miting... glihkar sem prišla domov od zobarja... sem ga mela včer, pa mi je dala notr eno zrdavilo. celo noč sem se premetavala od bolečin, jokala, vsa natečena sem bla, vročino sem mela... pol pa takoj zjutri kličem svojo zobarco, da bi ji rekla da to ni vse ok in da me bo pobral od bolečin, pa je mela sklopljen telefon... sem jo od 8h do 10h klicala... pol sem poklicala dežurno na metelkovi, pa me je gladko malo odjebala, kao pejt k svoji zobarci... pa sem ji 5x razložila da ne dvigne telefona in da je ni v ordinaciji... pa pametnjakovička pravi, da nej grem kr pred ambulanto čakat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne vem kaj ji ni jasno... pol sem šla kr v svoj zd za bežigradom, pa me je vzela ena dobra zobarca (Venturini Breda)... mi je odprla zob, pobrala vn zdravilo in je bilo takoj boljše... tko da sm šla domov z odprtim zobom... ker pa tko ni moglo ostat, sem vse do 15h klicala zobarco, da me naroči... in končno mi reče da naj nazaj pridem... tko da sem bla pol ob 17h naročena, na vrsto sem itak pršla šele ob 18.30, mi je dala ponovno notr zdravilo in zaprla zob.. je rekla da če dons spet celo noč boli, da nej grem na metelkovo to vn pobrat,.... mislm hallo... kva me zdej šetajo... jz upam da bo bolje... sicer še vedno čutim bolečino, ampak ni tko k včeri... upam da bo zdej bolje...da bo zdržalo do naslednjega pregleda 23.2. no, pa ne bom vam več morila s tem, samo sporočit saem hotla, ker tud do neta nisem mela volje, zato vam je ana** sporočila to "slabo" novico... drgač upam da ste se fajn napapale tortic... glede na to da se še nobena ne javi, ste najbrž še kr v Pod vodo.. sej prov, kr pomente se vse... res škoda da nisem mogla pridt... bi vas res rada vidla in spoznala.. upam da bo kera slikala živa25 luštna slikca... ja ja, me veseli da si zadovoljna z Žigonovo... mogoče se pa kdaj srečava pri njej.. kdaj imaš naslednji pregled?? jz ga mam 5.2. anci banci velik sreče na CPP
|
|
|
|