|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke
24.3.2005 13:46:13   
Anonimen
Jaz sem lani kupila ene nove, dvodelne Speedo. Ko sem mojega predragega vprašala, kakšne se mu zdijo (ko sem jih imela oblečene), je samo zamišljeno rekel: "Velike."

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kopalke
24.3.2005 13:47:18   
lin
tina
Calzedonia ma res lepe pa tudi niso preveč drage,pa kvalitetne so tudi,neprijateljica vsako leto kupi nove od calzedonia

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kopalke
24.3.2005 13:49:17   
ribica.
veste kaj, če srečate katero ki si je drznila kupiti enake kopalke kot ve, se ne sekirajte......prepustite sekiranje njej :)

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kopalke
24.3.2005 13:50:02   
ribica.
...no, tako počnem to jaz, in moram reči da me zelo zelo zabava.....

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kopalke
24.3.2005 13:52:10   
Anonimen
Ja, Calzedonia ima lepe, samo tudi niso full poceni. Najcenejše ima ziher H&M.:)

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kopalke
24.3.2005 14:00:26   
lin
ribica PR ma sej nemislim da so ful poceni od calzedonia samo niti :hudicek:drage niso.
H&M bo mel sigurno (ali že ma)najbolj ugodne samo pol jih bo res cela plaža,jaz sem z obale pa ko pogledam te male otročke majo že skoraj vsi enake cote iz H&M ker so zelo ugodne in lepe,pa nemisli da jaz tam nenabavlajm,ko gremo v Lj je obvezno na spisku H&M in ima moja Lin ful oblekic od tam

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kopalke
24.3.2005 14:07:24   
Anonimen
:) Jst samo vem, da je sestra1 lani dala 10500sit, kar je men čist tu mač za kopalke. Ima pa une iz plakata od Calzedonie..:) Pa smo na celem Pagu vidli samo eno tako:)

Pa H&Movih kopalk tut nisem velik vidla..mislim, d atut samo eno:)

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kopalke
24.3.2005 14:32:09   
Anonimen
Jaz bom počakala, da od Rebeke Dremelj kopalke na plano pridejo. Že njeno perilo mi je zelo všeč in zdaj bo še kopalke imela.:bravo:

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kopalke
24.3.2005 19:04:06   
HuAnita
total, tudi jaz, tudi jaz!!! Vedno kupujem Liscine stvari, prsežem, imam kup njihovega perila, pa kopalke obvezno... Če je možno kak popust dobiti, bova z mamo še naprej hvaležni uporabnici, če pa ne, pa tudi;)

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kopalke
24.3.2005 19:09:26   
Jančika_
Splišni:)-:)-:)-! (No, ne vem, če je tebi bilo smešno, meni je:zmeden: )

(odgovor članu aj@ja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kopalke
24.3.2005 20:28:21   
Anonimen
Ja, Jančika, se mi je, čeprav sem se vseeno malo zamislila. Ker, hudiča, ima čisto prav.

(odgovor članu aj@ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?