zirafa76 -> RE: Novemberski malčki 2007 (4.8.2009 11:07:33)
|
Pozdravčke...[sm=bravo.gif] No, se vidi , da imam več časa..[sm=smiley36.gif]...visim okoli cele dneve Mi smo se odločili, no jaz in mož je prikimal[sm=jezicek.gif], da spustimo morje..Smo hoteli v Italijo, pa me je misel na neskončne kolone avt, polne plaže in feragosto v Italiji-miljon Italijanov gre na dopust, odvrnila od tega... Pa smo se odločili, da gremo v Moravske Toplice za teden dni, predno moj odjadra..[sm=smiley19.gif]..Mislim, da je dobro, ne vem, kako bi prenesla dolgo vožnjo, ker me full utruja, pa še vročina, pa slabosti tu in tam...tako pa bomo tukaj, je blizu, pa še v primeru kakšnih težav, se lahko odpeljem do zdravnika .....v nosečnosti res nerada potujem ali se kuham v avtu- kljub klimi, ki pa mi bolj škoduje kot koristi.... Bomo pa naslednjič... Mislim, da je ena novembrka tudi tam....Upam, da se kaj javi...[sm=bravo.gif].. Drugače pa vidim, da imamo enake težave...Izabela ima tudi tašne izpade, trmoglavi, da je kaj[sm=smiley24.gif]....včasih me res iz tira vrže, pa se komaj zadržim...ker vem, da me hitro mine in nima smisla, njo pa tudi...[sm=smiley36.gif]....Sedaj ima bazen, pa se meče tam, vodo naravnost obožuje, še preveč, sploh se je ne boji, ona bi kar skočla v bazen, če gremo kam plavat...[sm=zmeden.gif]..tako da, prava plavalka..ful je zadnjič oponašala otroke, ko so plavali...[sm=smiley36.gif]mahala z rokami sem in tja...[sm=smiley36.gif] Drugače pa je ful skrbna, namreč vedno poskrbi, da svoje najljubše igrače, to je prežvečena žirafa, žaba in zajec..aja, še punčka, jih položi v posteljo, jih pokrije, vsakemu da za piti in spijo...[sm=smiley36.gif]..ful je hecna, ker ima takšne opravke, nato jih vozi v vozičku, zadnjič je prinesla folijo velikega vozička proti dežu in pokrila ta mali voz, kjer je vozila igrače..kr nekaj res...[sm=smiley36.gif]..sedaj razmišljam, da ji kupim opremo za kuhanje, da kuha z mano, ker ful premetava te lonce....[sm=smiley36.gif] V glavnem, zanimivo..... Oh, kaj nas še čaka, ko pride drugi...[sm=bravo.gif] nič, imejte se krasno, uživajte na morju, kdor pač gre, mi pa tudi bomo.....[sm=bravo.gif] papa
|
|
|
|