mama11 -> RE: Novemberski malčki 2007 (14.7.2009 20:59:59)
|
Kaj je mamice, ste vse že na dopustu? Jaz imam jutri G - pregled, ki naj bi bil po 6, pa je zaradi dopustov po skoraj 8 tednih... in sem se spomnila, da sem pozabila skopirati odpustnici zame in za Julijo - en izvod je vzela patronažka, drug pediatrinja, jaz pa sem ostala brez še enega izvoda za G... sem klicala obe, pa sta na dopustu, tako da sem se odločila iti jutri dopoldne kar v porodnišnico - menda pa lahko sprintajo še po en izvod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Danes smo morali v trgovino - ne razprodaje, navaden tedenski shopping. Potem smo se v Leclercu zaustavili še v slaščičarni in medtem, ko sem opazovala, kako se je Tamara zamotila v tisti hiški zraven, me je spreletelo, kako hitro mineva čas in kako hitro moja punčka raste. Sem kar vesela, da imam luksuz tega, da sem doma v tem času, ko tako hitro dojema in odkriva nove stvari, in da se lahko večino dneva skupaj igrave. Včeraj je zlomila Julijino plastično žličko (za D3 kapljice) - sem jo resno pogledala, ona pa s široko odprtimi očmi gledala, kaj bom naredila. Pa sem vprašala - kdo je zlomil Julijino žličko. In mi je čisto zresnjena odgovorila nazaj "Tamala". Si nisem mogla kaj, da se ne bi nasmehnila tej otroški iskrenosti; sploh ker bo prej ali slej ugotovila, da se da tudi zlagati. No, grem uživat na kavč, ker je v stanovanju že mir in tišina.
|
|
|
|