zirafa76 -> RE: Novemberski malčki 2007 (29.11.2008 16:47:26)
|
no, pozdrav se hitro od mene.... pravkar sem pospremila moja dva, Izabela je sla k babici, moj pa na turnir zvevd..tenis..Sampras-Hrbaty...bi mogla tudi jaz iti, pa gremo ven babnce...ja božični market se je začel, tako da gremo..sicer smo malo prestavle uro, tako da bo še mal večernega žura.....[sm=bravo.gif] ne vem kako ste kaj razpravljale o zimskih čevljih, ampak jaz sem imela težavo, ker Izabela še ne hodi čisto sama, dela par korakov,pa sem ji kupila na koncu Cicibanke, te za prve korake, ki so mehkejse in se dobro upogibajo, pa še podložene in samo do pregiba gležnja, ker so mi povedal, da za majhne, ki še samostojno ne hodijo, ni dobro, da ima te visoke škornjčke ali kaj podobnega, ker ne bi znala hoditi, bi bila kot robot...[sm=zmeden.gif]..sem res imela pravo raziskavo...ampak je obuta no, čeprav bi ji kasneje še mogoče kupila kaj višjega, če bi hodla???kaj pa vem no.... pol pa še zimsko vrečo za Quinny...ta ji je mala, pa sem na koncu spet po raziskavi vzela kožušček od Maclarna..pa je velik, pa fajn topel, pa na oba vozička mi gre... Kanarka..a veš, da sem prvo mislila, da je cerkev pravoslavna, ker je takšna modra in pisana..pa ni bila....[sm=smiley36.gif] no, zdaj pa se grem rihtat... papa
|
|
|
|