gruška -> RE: Novemberski malčki 2007 (21.11.2008 10:02:37)
|
Jutrček... ... no, moj je odletel, me je pred eno uro že klical iz Dunaja .... Od tam leti v Doho (kjer je mimogrede 25° - 30°).... se zahvaljuje za lepe želje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ninočka, upam da norice minejo v čimblažji obliki ... pri nas pa ni treba otročka z noricami nič k P vozit. Samo pokličeš jih, da ti pripravijo recept za sirup... Jaz pa po eni strani kar upam, da jih bomo čimprej dobil. Tevž je bil star 3,5 ko jih je prinesel domov - Pika je bila stara pa 2 meseca in pol ... pa so šle super mimo... oba sta imela samo par pikic, nič vročine, nič ... pa januar je bil, zunaj pa - 15°, tko da nas tud ven ni vleklo in smo se super crkljali noter .... A Evan jih je že mel, sem mal pozabla?! Dajica, saj jaz vem, da ste te avte hotle kupit "za razvajanje", ampak jaz osebno sem pač proti, ker vidim naprimer v šoli otroke - učiteljica nas na sestanku prosi, naj starši otroke popoldne "znorimo" zunaj, v Tevževem razredu si morajo parkrat na teden v beležko napisat - Znori si zunaj!!!! Ker pravi učiteljica, da iz pogovora z otroki (pa tudi po obnašanju) vidi, da otroci ko pridejo iz šole šibajo pred TV in računalnik ... Sploh otroci, ki živijo v bloku, počakajo starše, da pridejo domov, notri v stanovanju, ko pa pridejo starši, je pa že ura 5 ali 6 in otrok ne peljejo nič ven ... In v vrtcu ni dosti drugače... res da dopoldne mogoče več migajo v vrtcu, ampak popoldne, če že grejo za eno uro ven, pa so tisto uro v avtu na akumulator .... ne vem no, mogoče preveč posplošujem, ampak vseeno, to je pač moje mnenje ... Mogoče za tele tamičkane, enoletnike, to bi še rekla, ampak od dveh, treh let naprej pa čimveč migat.... Midva sva jih "razvadila" s kolesom, z rolerji, z rolko, s skirojem, s skakačem, s kolebnico .... Ko pridejo iz šole oz. vrtca, Tevž naredi nalogo, pojemo in potem ven ... Sicer pa jaz zate že vem, da si športen tip in vem, da boš poskrbela, da bo tud Kaja ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|