mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Jst sem mela vceraj roditeljski pri Rubnu in bodo njegovo skupino cist razdrli. 5 jih gre k eni vzgojiteljici, 5 k eni drugi in 4 dobijo novo. Njihovo vzgojiteljica in pomocnica ne bosta ostali skupaj, pa tud se ne vesta kamgresta. Mogoce bosta pa Liana cuvali Ej, a je Ruben slučajno v Tamarini skupini? Pred 2 tednoma jih je zapustila pomočnica, je šla delat v drug vrtec. Naslednje leto pa dobi novo vzgojiteljico, del prijateljčkov gre v drug vrtec, večina jih gre v starejšo skupino, dva pa ostaneta v tej, kamor bodo prišli otročki iz mlajše skupine. Ampak, bo pa Tamarino vzgojiteljico dobila Julija. Ajtak, seveda držim pesti, da se boste imeli na dopustu skrajno dobro in da bo Tjaš užival. Tanayya, pri tebi bom držala pesti, da bo dobro pri novih izzivih. Sicer ne morem govoriti iz izkušenj, ampak predstavljam si, da je delo z dojenčki lažje. Kanarka, glede kapljic jih, razen prvih nekaj dni, ponoči nisem dajala. Res pa, da je bila Julija ful pridna in je ponoči (nekje do 3. meseca) jedla le enkrat. Mi smo bili pretekli vikend tudi na morju. Je bilo kar prijetno, bolj kot sem pričakovala (ko gre človek na morje z dvema malčkoma pač pričakuje vse drugo kot počitek). Sicer pa - kaj napisati. Tamara postaja prava velika punca, tako krasno je, ker se da lepo dogovoriti za večino zadev in ne trmari več kar tako iz ljubega mira, pri tem pa ostaja impulzivna in čustvena. Julija je moj mali srček, podiralka hitrostnih rekordov in ovir, ki se znajdejo na njeni poti, dobrovoljčica, ampak obenem zelo trezna pri podarjanju zaupanja in nasmeškov neznancem. Imam pa vprašanje - je bila katera nedavno kaj v Slavkovem domu? Nisem bila že, dobesedno, milijon let, pa me zanima, ali imajo kakšna igrala za mularijo?
|