|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CONCORD NEO
1.11.2008 23:02:37   
MIHAILO
A ima kdo od vas izkusnje z vozickom concord neo?Midva sva preko o-baby.de narocila set(lupinica,kosara in sportni del ) in ga pricakujeva v tem tednu.
LEP POZDRAV.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CONCORD NEO
2.11.2008 12:01:28   
ANDREJANIK
pozdravljena,izbrala sta super voziček.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2008 14:04:29   
MIHAILO
Me veseli ,da ste takega misljenja.Nam lahko se kaj vec napisete,ce imate izkusnje s tem vozickom?

LP

(odgovor članu ANDREJANIK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2008 14:26:20   
MIHAILO
HOJLA!A cisto noben nima izkusenj s tem vozickom?:-(Upam ,da se bo kdo nasel ,ki jih ima in napisal kaj?
LP

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 17:14:29   
suzana55
Tudi midva sva ga naročila, pa bi tudi bila zelo vesela kakšnega mnenja. Sem pa opazila, da ta voziček ni neki preveč pogost. V bistvu v Celju nisem vidla še niti enega.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 10:03:08   
MIHAILO
O,se nekdo ,ki mu je Concord vsecuser posted image .Ja imas prav,zelo malo jih je in meni je to full vsec,ne pa da ga vsepovsod vidis...user posted image .Jaz ga ta teden pricakujem z gls dostavo.A ti si ga tudi preko o-baby.de narocila?Lep pozdrav !user posted image

(odgovor članu suzana55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2008 10:19:40   
suzana55
Nama je všeč odkar sva ga prvič vidla. Pa ko sem potem vidla kako je lahek, pa kako enostavno in na malo se zloži, sva se odločla za tega. Naročila sva ga v Pikapolonici, sva neki tudi razmišljala, da bi ga vzela preko ebaya, ker tam sva ga v bistvu prvič vidla, potem pa sva začela iskati če ga sploh imajo pri nas, ampak me malo skrbi kaj je s servisom, če bi se slučajno kaj pokvarlo. A to si preverla?
Je pa sigurno boljš ga vzeti preko ebaya ker je mnogo ceneje. V Pikapolonci naju bojo vsi 3 deli prišli malo manj kot 1000 eur. Voziček je res nesramno drag, samo je pa lep, pa lahek kar pa tudi neki šteje. Pa še veliko jih ni, v bistvu ni nobenega. ;)

lp

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2008 12:57:56   
MIHAILO
Aha , v Pikapolonici si ga narocila...Ja tudi midva sva ga tam gledala in sva se potem definitivno odlocila zanj.Meni ga je sestricna iz Avstrije nasla na tej strani o-baby.de za 699e(kosara,lupinica in sportni del pa torba),postnina je se 9,50e...Ta petek ali v ponedeljek ga dobim.Nisem razmisljala o servisu.Ce ga ne bi mogla narociti iz tujine ,bi ga tudi tukaj kupila za 1000e,ker mislim da je vreden tega denarja,bomo pa se videli,ko ga dobimo in ga uporabimo...LPuser posted image

(odgovor članu suzana55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2008 13:00:15   
sobra
Punce tudi jaz se zanimam za ta vozičekuser posted image user posted image user posted image

Ko sem ga vidla tukaj v Španiji sem se čist navdušla. Suzana55 kje si ga pa ti prvič vidla,sprobala? Sm šla mal gledat na pikapoloncino stran-pa mi ni jasno kako vse skupaj skombiniraš, da maš 3v1-ker sem bolj leva za te zadeveuser posted image user posted image user posted image
Vsaka pomoč bi mi prav prišlauser posted image .  

(odgovor članu suzana55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2008 13:13:13   
sobra
Oprostite ker smetim tle, ampak sm že našla odgovor.
Sploh nism vedla da ima pikapolonica svoje prodajalne,kok sm blonduser posted image user posted image user posted image
No k pridem spet s slovenijo se grem mal pozanimat o tem vozičku.

lp

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2008 9:58:51   
suzana55
Sobra, nisi blond. Tudi jaz sem bila od začteka čisto zmedena. Mi nič ni bilo jasno, od začetka nosečnosti, samo potem sem začela malo brskat, pa gledat, pa sem se nekako znašla. Sej določene stvari so mi še kr tuje, pa se bom že sproti naučila.

Sva pa glih včer na ebayu našla Concord neo model 2009. Model je enak, nove so barve, košara je malo drugačna in kolesa so samo črna, to mi ni glih najbolj všeč, mi je pa košara in barve simpatična. MIHAILO, tudi midva sva se odločla da ga bova kr preko ebaya naročila, tako da bom v Pikapolonci skenslala naročilo, pa tak so mi rekli da ga bova verjetno šele po novem letu dobila. Si mi dala malo poguma. ;) Sicer je moj mož kr domač na ebayu, ker je že kr neki stavri gor kupil, sam za voziček pa nisem bila jaz glih najbolj prepričana in sem neki težila. :) A boš javla ko ga boš dobila, da poveš, ker potem ga bom še jaz naročila.

Drugače, si pa kaj gledala kuk imajo lep ležalnik od te firme za dojenčka, da ga recimo daš na pult ko kuhaš, al pa kamorkoli. Midva bova še to naročila, sam tega pa pri nas nimajo, to sva na netu našla.

LEP POZDRAV

S.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.11.2008 10:52:03   
sobra
Jst sm tud včeraj malo brskala po internetu in sm našla na nem. ebayu 2009 modeluser posted image user posted image user posted image Full je lep res.
A potem v pikapolonici nimajoše novega modelauser posted image user posted image user posted image
Mihailo koliko časa pa čakaš da ti ga pripeljejo iz Nemčije pa koliko je poština? Ker moja nemščina ni za nikamoruser posted image

(odgovor članu suzana55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2008 11:13:17   
MIHAILO
POZDRAVLJENEuser posted image .Midva sva ga narocila preko te strani
http://www.o-baby.de/katalog/concord/concord-neo-travel-set--krypton_NETS755.html
in je 699e pa ko se postnino pristejes pride 708,50e...narocila sem ga 30.10. ina takrat tudi nakazala denar na racun ki so nam ga poslali preko e-maila...ker so bili potem prazniki je malo dlje trajalo da so prejeli denar in sicer prejeli so ga 5.11.in ga potem poslali.Dobim ga jutri ali v pon.Splaca se pocakati tudi en mesec za 300e razlike,aneuser posted image ...Drugace pa ne traja toliko,ampak pri meni so bili ravno prazniki in vikend...Tudi jaz nimam pojma o Nemsciniuser posted image ,ampak sva z mozom nekako ugotovila da je treba izbrani izdelek oddati v kosaro nato zurr kasse in potem te kar vodi po logiki ,da vpisujes podatke itd...Ko sma pa dobila obvestila od njih glede placila se pa tudi kar po logiki razumeuser posted image .

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2008 11:21:56   
MIHAILO
A mi lahko se ena od vaju poslje link od e-baya kjer ste nasle concord neo...ker jaz ga ne najdemuser posted image .
LP

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2008 11:53:25   
sobra
Evo tukaj je link:
http://baby.shop.ebay.de/items/Kinderwagen-tragen__Concord_W0QQ_nkwZConcordQQ_catrefZ1QQ_flnZ1QQ_sacatZ15468QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282?_trksid=p3286.c0.m282

Pa vidim da imam res še ogromno časa, saj najinauser posted image  prihaja šele aprila.

lp

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.11.2008 12:13:16   
MIHAILO
Hvala za link,sem si ogledala.Sploh nisem vedela,da je novi model ,ker v bistvu ni velike razlike ane?Tako kot je Suzana rekla,barve so nove in kolesa crna...Ne vem pa na kaj si mislila Suzana ,ko si rekla,da je kosara drugacna?Ker jaz ne vidim razlikeuser posted image .Vem da obstajajo dve ali SCOUT ALI PROTON ,midva sva proton narocila,ker mi je lepsa...Drugace sem pa narocila v bez barvi(krypton)LP

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2008 8:28:18   
suzana55
Aja, na ebayevei strani sploh ni košarice na teh vozičkih (model 2008). Jaz sem jo vidla v Pikapolonici ko sem ta voziček sprobavala. Pa je samo mreža, na modelu 2009 je pa taka lična torba, ki pa se na slikah ki so na ebayu tudi vidi.

Aja, v Pikapolonico dobijo baje dec nove modele, saMo bojo kr dražji. Tako da midva bova kr preko ebaya naročila, edin morva se pozanimat ali je možno dobiti srebrna kolesa, ker bi jih skor raje imela. Drugače bova pa naročila barvo POLAR. 

lp

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.11.2008 12:57:59   
MIHAILO
POZDRAVLJENE!Danes zjutraj so nam pripeljali CONCORDAuser posted image .Vse je ok in sem zadovoljna ,ker sem ga tu narocila.Jaz sem dobila kosaro,lunico in sportni del.Drugace obstajajo dve vrsti kosar pri 2008 in 2009 modelu,mislim pa da je kar razlika,ker ona PROTON je lepsa in boljsa.Jaz sem narocila proton.Vse 3 stvari(sportni del,lunica in kosara)se tako lahko namestijo na vozicek in se lazje snamejo...Res je vreden tega denarja...Pa v zivo je se lepsi kot pa na slikahuser posted image ..Bom nehala pisati,ker ga ne znam nehati hvaliti,ampak ce je tako .user posted image LP

(odgovor članu suzana55)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2008 18:45:04   
Adelina
No, tudi meni je ta voziček zelo lep in ga bom tudi upam, da imela. Se pa novi model poleg barv razlikuje tudi v tej košari, ki jo ima spodaj in pa v senčni strehici. Pri novem modelu ni tiste mrežaste tkanine čez skoraj pol strehice, kar zna mislim da biti precej moteče na soncu in si moraš pomagati s pleničko.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2008 18:51:02   
Adelina
Aja, MIHAILO, koliko pa se poleže športni del oz. saj se hrbet zniža in ni tako kot pri Buzzu, ko se v bistvu cel sedež premika in ima potem otrok nogice gor? Sem ga takrat v Pikapolonici bolj na hitro sprobala, saj pred nakupom bom ga šla še enkrat prešnnofan.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.11.2008 22:25:38   
Čarli08
Lep.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.11.2008 17:48:34   
MIHAILO
Ojla.Sem zdaj uspela mal pridit na forum:-)...Ja razlika je v barvi,v tej mrezi na sprtnem delu v kosari pa jaz ne vidim razlike...Ne vem katere slike si gledala od modela 2008 oziroma kje,ampak jaz imam na tem isto kosaro kot jo ima ta novi model 2009.Sicer ko sem ga narocevala na sliki nisem videla kosare ,ampak ko sem ga dobila sem jo videla...Sploh nisem vedela ali jo dobim zraven...Eno celo popoldne sva ga pregledovala ,ker ima tako skritih stvari da ne mores verjeti...Ima tudi dezno prevleko,sencnik ki ga das na steklo od avta da ne sije sonce ali na lunico,ima tudi eno "blago ",ki se izvlece ven iz sportnega dela( tam kjer je on rob kjer se otrok lahko prime zanj) in s tem pokrijes tako da ne piha veter v nogice...itd...Ce koga zanima mi lahko napise mail in mu posljem slie ,ker ga mam slikanega v vseh "funkcijah".LP

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.