|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec
24.3.2005 12:10:40   
kathy
Pozdravljene :nosecka:

Jaz sem pa zelo nesrečna:((. Pred dobro uro sem imela eno nezgodo, ko sem šla pred hišo po betonu mi je ravno na koncu betona spodrsnilo in sem padla vznak na hrbet in rit, malo sem tudi z glavo butnila.
Zanima me koliko so taki padci nevarni za otročičke v bušijih (noseča sem 16t3d).
Prosim, če ima katera kako informacijo zame, ker me bo konec od skbi.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   padec
24.3.2005 12:12:31   
ZARA
pomoje detku ni hudega...a mas kaksne bolecine kje??
Mal si ga poujsala...;)

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   padec
24.3.2005 12:14:17   
Janika
mislim da take stvari niso tolk nedolžne, pokliči G kaj storiti, mene je ob taki nezgodi poslala na urgenco, za vsak slucaj

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   padec
24.3.2005 12:14:22   
saba
kethy če ne nič ne boli razen rite ni nič hudega

bebiji so dobro zavarovani v bušiju

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   padec
24.3.2005 12:22:23   
SU
Brala sem, da bi bil padec takrat hud za otročka v bušiju, ko bi bil tako hud, da bi nosečka končala v bolnici! Torej - ni panike, če te ne boli kaj ekstra. So res skriti in zavarovani "notri"! LP, Saša

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   padec
24.3.2005 12:26:36   
Janika
moja tašča je takole nerodno padla, si lahko mislite kako je blo pred
30 leti, seveda ni tega povedala, ker so takrat ze tako ali tako manj pozornosti posvečali nosečnicam, kot pa dandanes. potem pa so bile tezave, je moj mozek imel tezave pri prihodu na svet. ne se zanašat da so tko neunicljivi v busiju

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   padec
24.3.2005 12:35:51   
Grascakinja
Jaz sem padla, ko sem si zvila gleženj, ravno tako na bok. Po pregledu na urgenci so me poslali še v porodnišnico, ker me je tiščalo na dol, izcedka pa nisem imela (če imač krvav izcedek je pa treba v porodnišnico takoj!!!). Vendar pa je bilo na CTG zaznat utrip, pa bejbi je tudi brcal (ok, verejtno ga ti še ne čutiš, pa nič hudega).
Dohtar v porodnišnici je rekel, da mora bit že res hud hud padec oz. raje prometna nesreča in prav orng posledice, da je detku kaj narobe. Notri je med detkom in padcem namreč kup ovojnic in plodova voda, v kateri lepo plava. Potem pa še vsi tvoji notranji organi, tako da je s tvojo bebiko vse v najlepšem redu!
V bodoče pa le pazi, moj ata bi rekel, hodi kamor gledaša ali pa glej, kam hodiš. :)-

Lepo nosečnost ti želim in čim manj skrbi! :rozica:

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   padec
24.3.2005 12:40:27   
dory
Te stvari zagotovo niso nedolzne...zato rajs poklic G in pejt na pregled...meni je ob takem padcu znak odstopila posteljica...sam me je pri padcu tko zategnilo v trebuhu,da sem mislila,da bom rodila...pa se povrhu vsega G ni vidla na UZ-ju kaj je narobe...

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   padec
24.3.2005 12:42:20   
ribica.
Ne skrbi, dete je notri res dobro zavarovano. Sploh pa če si padla na rito in se ok počutiš, ni panike.

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   padec
24.3.2005 13:50:08   
kathy
Pozdravček

Hvala vsem za tolažilne besede.
Pri tem da sem padla, mi je rahlo pomagal moj :kuza:, ki je pritekel okoli ovinka in mu ni uspelo iti mimo mene, pa se je malo podrsal ob mene, jaz pa kot "hlod" zgrmim na tla. Sem tako zatulila, da je prišel moj mož pogledat, če sem še med živimi. Začela sem tako :((, da se nisem ustavila kako uro.
Boli me pa glava, hrbet oz. trtica in rito imam vso popraskano. Imam tako čuden občutek, kakor da z mojim bebijem ne bi bilo vse v redu.
V koliko časa pa lahko začneš krvaveti? Hodim s strahom na WC.

LP

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   padec
24.3.2005 14:20:13   
ZARA
kathy,pol pa se pa pejt G pokazat,ce mas slab obcutek...

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   padec
24.3.2005 14:26:47   
dory
kathy pejt se rajs pokazat...

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   padec
24.3.2005 14:40:20   
bambi
Kathy jaz bi zagotovo šla h moji G, saj stane te nena nič, boš pa vsaj pomirjena......

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   padec
24.3.2005 15:13:25   
rozi81
Pejt h G al pa kar na urgenco če ne dela. Te nič ne stane. Če je kaj narobe ti lahko pomagajo, če je pa vse ok se boš pa pomirila.

Pojdi in takoj ko prideš poročaj.

:miska::miska::miska:

LP S

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   padec
24.3.2005 15:30:56   
kathy
rozi81 prvi problem je ker jaz zdaj delam, sem do šestih v službi,
drugič - moj G dela samo en dan v tednu in to je sreda, bi morala it k zamenjavi (drugače je v bolnišnici) v ambulanti pa delajo samo dopoldan
in tretjič - na urgenci jim ne zaupam preveč, da vejo kar delajo glede nosečnic (ko sem bila zadnjič bolana-viroza, se vprašala kaj lahko vzamem ker me boli grlo, pa mi je rekel medicinski brat da lahko komot ližem septolete, ki jih pa ne smem:()

Pa mi bodo rekli, da zganjam paniko za nič, da če ne krvavim ni nič narobe - tako je z našim zdravstvom:((

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   padec
24.3.2005 15:34:23   
rozi81
Pol pejt pa kr v porodnišnico tam pa verjemi ne bodo nč grdo odreagirali sploh če poveš da si padla. Pa še tvoje pravice so sej plačuješ zdravstvo. Gre se samo zato da ti naredijo UZ. Sej verjetno ni nič samo ti boš tudi bolj pomirjena če boš to slišala od zdravnika.

Nočem te strašit samo stane te pa nič ne če se greš mal pokazat pa še vojo pikico boš vidla.

Lp

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   padec
24.3.2005 15:54:06   
špelin@
Sem videla, da ti je dr. P. že odgovoril ;)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   padec
24.3.2005 16:15:32   
kathy
Ja mi je dr. pušenjak odgovoril in me mal pomiril, čeprav me verjetno razumete kako se počutim.

Še enkrat hvala:rozica: in lepo se mejte

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   padec
24.3.2005 17:05:44   
monja
Draga kathy!

Pred dobrimi 14 dnemi sem tudi jaz padla po stopnicah in sem se tudi zelo ustrašila. Bolelo me ni nič posebnega, razen na desnem boku me je bolelo rebro, ker sem se odbila ob zid stopnišča in se pošteno boksnila v rebro. Pa tisto noč skoraj nisem mogla spati, tako me je skrbelo. Drugi dan je bila nedelja in jaz sem vseeno šla pogledat v zdravstveni dom, če kdo dela. Na srečo je, so mi naredili UZ in je bilo vse ok. Krvevela pa nisem. In mi je rekel G, da bi najbrž takoj začela krvaveti, če bi bilo kaj hujšega. Le da so me pomirili.

Potem sem pa še v eni reviji prebrala o padcih v nosečnosti. Baje mora biti velika nesreča, npr. prometna, da si sama zelo poškodovana ipd.

A se mi je G na koncu pošalil, češ da za ponavljati pa vseeno ni. Pa vsi so mi pravili, da moram paziti. Saj vse to vemo, ampak se zgodi in ne padeš namerno, kajne?

Želim vam lepe dneve, brez nerodnih padcev...

(odgovor članu kathy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?