Tanja55 -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 20:49:43)
|
"jaz ne razumem zakaj ne dajo študetov takrat delat. Faksa čez vikedn ni tako da bi lahko komot delal. Ljudje z družino bi pa bili vsaj čez vekend skupaj kakor se bi dalo..." Atanja, tole me je pa tako pogrelo da res moram odgovorit...ker kao pri nas vsak študira in ma zraven tono časa a ne? pa čez vikend zabušava pa Simpsonove gleda kaj? In v nobeno knjižnico mu nikol ni treba, pa izpite se naredi z učenjem enega dne? Pa dobr no, dej mal premisli no...res je jst sem tud delala vsak vikend, petek in svetek, novo leto, Božič, kar se spomniš... ampak način kako je blo tole povedano atanja je pa vseeno pod nivojem... Študij na vseh faksih ni enak in eni res garamo, vsak dan, cel dan. Mi na kraj pameti ne pade da bi zraven lahko še delala v štacuni, da bi trgovke s familjo mele fraj--kdaj bom pa jst pol mela fraj? Na splošno celo tole študentsko delo je problem in to velik. Ampak to je že druga tema, men je pa zdej že tud cukr padu...bo treba v štacuno, al pa ma Kerensa kakšno čokolado odveč? Še boljš, tisti ki si je tko grozno želel puding včeraj...maš še kaj zame??
|
|
|
|