RE: city park - ali je danes odprt? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Volga -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 19:37:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Men se tud ne da gužvat. Zato ne hodim, ker med vikendi je res največja gužva. Grem raje med tednom. Sej je do 21h odprto.


Kako pa veš, da je gužva, če ne greš? Aja, vidiš avtomobile parkirane oki trgovskih centrov, ko se peljete na nedeljski zlet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




ZmajTolovaj -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 20:26:20)

Jaz nisem nikol rekla, da ne hodim čez vikende v shopping centre. Res je, da načeloma kupujem ob torkih in kupim za ves teden, ampak vsake tolk mi pa čist paše mal bluzit po štacunah, ker čez teden RES nimam časa. Če bi bilo pa ob nedeljah zaprto, bi pač tiste 10 vikendov na leto, ki jih zabijem v trgovinah, zabila kje drugje. Delajo(mo) pa tudi drugi čez vikend, pač. Redki imajo super dolovnik in fantastično plačo, tako da lahko vsi skup nehamo jamrat.





Tanja55 -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 20:49:43)


"jaz ne razumem zakaj ne dajo študetov takrat delat. Faksa čez vikedn ni tako da bi lahko komot delal. Ljudje z družino bi pa bili vsaj čez vekend skupaj kakor se bi dalo..."




Atanja, tole me je pa tako pogrelo da res moram odgovorit...ker kao pri nas vsak študira in ma zraven tono časa a ne? pa čez vikend zabušava pa Simpsonove gleda kaj? In v nobeno knjižnico mu nikol ni treba, pa izpite se naredi z učenjem enega dne? Pa dobr no, dej mal premisli no...res je jst sem tud delala vsak vikend, petek in svetek, novo leto, Božič, kar se spomniš... ampak način kako je blo tole  povedano atanja je pa vseeno pod nivojem... Študij na vseh faksih ni enak in eni res garamo, vsak dan, cel dan. Mi na kraj pameti ne pade da bi zraven lahko še delala v štacuni, da bi trgovke s familjo mele fraj--kdaj bom pa jst pol mela fraj? Na splošno celo tole študentsko delo je problem in to velik. Ampak to je že druga tema, men je pa zdej že tud cukr padu...bo treba v štacuno, al pa ma Kerensa kakšno čokolado odveč? Še boljš, tisti ki si je tko grozno želel puding včeraj...maš še kaj zame??




atanja -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 21:02:50)

Študentje imajo družine... Ja sam nimajo otrok  kateri rabijo starše.
Jaz imam čez študente in je pač tako da tisti ki so pridni jim sfolga delat... Pa tako je a ne če želijo delat delajo če pa ne potem pa ne delajo...

PA ja vem kdaj imajo štedentje izpite-med njimi sem. ko nisem imela otroka mi je blo najažje delat ob vikedndih-rabila sem denar, pa največ časa sem mela. Edino na kakšno žurko pač nisem mogla it.
Zdaj ko pa imam otroka mi vikendi res veliko pomenijo ker čez teden se zaradi dela dostikrat zavleče v službi...




atanja -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 21:10:26)

Dobr dobr nisem zdaj mislna pogret nobenga. In se opravičujem. Sam nekateri študentje ful radi delajo čez vikend in pač ne morejo ker NE jemljejo študete samo za vikedn. Ponavadi jemljejo samo če imajo čas delat v smeni.
Pa tole se nisem zmislila ker velikim rihtam urnike. In se prilagajam vsakemu. In če imajo izpit jih grem sama menjat, tudi če mi povejo en dan prej... Pa ne sam za izpite tud če jih mal panika grab pa da se morajo učit.

Sej nikol ne bo za vse dobr in nasljedni praznik se bomo spet pogovarjal kdaj je trgovina odprta pa kdo hodi...

Pa noben študent pri nas ne dela zato da bi kdo od nas imel fraj ampak zato da zasluži.




Ribica ** -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 21:26:13)

Ja no, jaz delam cez teden oz. od doma, kar pac imamo tako dogovorjeno, kolikor mi cas dopusca. Cez vikend ni nikogar tam. Sploh pa imam fanta, psa in fant ima otroka, tako da popoldneve in vikende prezivljamo skupaj. Bi raje se akj vec delala, samo pac ne gre, ce hocem hodit na faks (koliko je pa to efektivno, pa zaenkrat se ne bi), ampak je po bolonjskem programu prisotnost na vajah in predavanjih obvezna in v 50% to tudi preverjajo.




atanja -> RE: city park - ali je danes odprt? (2.11.2008 21:37:54)

Sej sam takih služb je malo.

JAz vidim da ko pridejo k men na razgovor in mi s strahom povejo kok lahko delajo so začudeni ko rečem da je fuuul po dogovoru. In je res. Bl že ne more bit.

In velik jih najraj dela čez vikende. pa ne vsazga ampak dva na mesec.




Naja30 -> RE: city park - ali je danes odprt? (3.11.2008 9:48:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Men se tud ne da gužvat. Zato ne hodim, ker med vikendi je res največja gužva. Grem raje med tednom. Sej je do 21h odprto.


Kako pa veš, da je gužva, če ne greš? Aja, vidiš avtomobile parkirane oki trgovskih centrov, ko se peljete na nedeljski zlet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Very funny, bravo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sem se pa nasmejala zdele kot že dolgo ne.
Sam svoje mnenje povem, če pa komu ne paše, me pa ne briga.
Sploh pa meni se ne smilijo prodajalke, povedala sem samo, da se mi ne da gužvat. In ja, vem da je gužva, ker živim v bližini enega trg. centra. Ful smešno, ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Volga -> RE: city park - ali je danes odprt? (3.11.2008 11:05:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ful smešno, ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


V bistvu bolj žalostno.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]