a mi lahko kdo svetuje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

tanjusi -> a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 12:46:38)

Proti koncu leta se bomo preselili v novo hiši in tudi kuhinja bo povsem nova.Tako bom rabila vse eliktrične stroje.
A mi lahko kdo svetuje kje jih naj kupim da bodo kvalitetna in po ugodni ceni.
Kje ste to storili vi.

Gordana-3 -> RE: a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 12:48:16)

mi smo jih kupili kar tam, kjer smo vzeli kuhinjo. smo dobili še na to nek popust.

mafi -> RE: a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 12:52:00)

zdele pred novim letom se začnejo akcije na belo tehniko, pčakaj boš imela večji izbor izbire po ugonih cenah.

janjja -> RE: a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 13:02:13)

Rečem ti lahko le to da vse kupi v eni trgovini, saj boš tako prihranila. Če kupiš nekaj tam, nekaj tu boš na slabšem.
Nam je dal trgovec toliko popusta da smo enega dobili "gratis".
Vzeli pa smo:
- Indukcijsko ploščo Bosch  700 eur
- Pečico Bosch 500 eur
- Odtočna napa Gorenje 450 eur
- Pomivalni stroj Bosch 620 eur
- Hladilnik Gorenje 400 eur
- Zmrzovalnik -3 predale Gorenje 320 eur

Skupaj : 2990 eur
S popustom pa je bilo nekaj manj kot 2400 eur.

*piškotek* -> RE: a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 13:23:36)

Mi imamo vse aparate od Gorenja, smo jih pa kupili v decembru in to v Merkurju, ker je bilo najbolj ugodno. Smo dobili na vse aparate popust, popust na gotovino in še tisti bonus ko zbiraš na kartici, tako da ko smo dobili tale bon za popust v naslednjem obdobju smo dobili ravno v vrdenosti pralnega stroja, tako da smo takrat kupili potem še pralni stroj od gorenja s tem prihrankom. Smo pa tako veliko več prihranili, kot če bi vzeli vse prav v trgovini od Gorenja - so dobili celotno večji popust, kot bi nam ga dali prav oni za njihove aparate v njihovi trgovini.

Anonimen -> RE: a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 13:23:55)

Mislim, da če jih kupiš pri prodajalcu kuhinje, prideš daleč najdražje skozi, no ampak nimaš pa komedij z iskanjem primernih dimenzij, kvalitete ipd.

Midva sva elemente kupila takrat decembra v Merkurju, ko imajo (vsaj mislim) vsako leto 10% popust na belo tehniko. Sva veliko prišparala v primerjavi s tem, če bi jih kupila pri prodajalcu.

Vse, razen pomivalnega stroja, je od Gorenja in niti z eno napravo še nikoli ni bilo težav.

tanjusi -> RE: a mi lahko kdo svetuje (31.10.2008 13:53:36)

Mislim, da če jih kupiš pri prodajalcu kuhinje, prideš daleč najdražje skozi, no ampak nimaš pa komedij z iskanjem primernih dimenzij, kvalitete ipd.

nama bo kuhinjo eden naredil po mirah in nima električnih strojev .
tudi mi še kar nakopujemo v merkurju vseskozi se bo treba tam malo pozanimat....

Stran: [1]