|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vagisal - ima katera izkušnje?
24.3.2005 10:29:14   
TVN
Ej, punce!
Včeraj mi je G ugotovila, da so se mi znova pojavili tisti zoprni polipi (tudi ob prvem pregledu v 7. tednu sem jih imela in mi jih je odstranila), ki pa bojda niso nič nevarni za otročka. Mi je pa predpisala tabletke Vagisal in včeraj sem prvo vstavila v nožnico. No, in potem je bila cela "poplava" na hlačkah, ko se je tista stvar stopila. Sicer v navodilih piše, da bo povečan izcedek in da priporočajo vložke, vendar je bil občutek vseeno malce neprijeten. Upam, da je vse o.k. A ima katera izkušnje s tem Vagisalom? Se priporočam za info. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.3.2005 10:36:56   
rozi81
Ja jaz sem jih jemala pa so mi kar koristile na začetku zdaj mi pa bolje pomagajo natrii tetraboratis. Ti pa prav tako celo poplavo naredi na hlačkah ampak te tako fajn spuca kot bi ti kdo fajn curk not ustavu pa da bi vse vn šlo. Mal čudn povedan ampak sej me razumš:ups:.

Drgač so pa te vaginalete kr fajn sam jst morm Vagisan vsaj trikrat zapored vzet da pridm do istiga učinka kot pri eni natrii tertaboratis.

Lp S:nosecka: in :duda:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2005 11:16:17   
TVN
Rozi81, iskrena hvala. Si me kar potolažila. A ti mora ta "natrii tetraboratis" (a se tablete tako imenujejo?!) predpisati G? Verjetno, da.
No, moje G tako ali tako ni, tale Vagisal bom pa jemala do konca (1 teden), potem bomo pa videli.

Lepo se imej!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2005 11:44:16   
pika78
Jaz si tudi glih te dni vstavljam te svečke (Vagisan) zvečer v nožnico, ampak menda zaradi povečanega izcedka:zmeden:???
Mi je G tako naročil, ne vem pa, o kakšnih polipih govori Nika35? Verjetno nimajo povezave z Vagisanom?
Imam pa po Vagisanu tudi jaz celo poplavo v hlačkah. Prvo noč si nisem vstavila še vložka, pa je bila zjutraj pižama čisto mokra - kakor da bi se polulala. Sedaj si dam pa raje kar vložek noter...
LP!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2005 11:49:00   
TVN
Ja, meni G rekla, da ti polipi nastajajo v nožnici zaradi hormonskih sprememb v času nosečnosti. Tudi če jih odstraniš (meni jih je prvič kar odščipnila - nič ni bolelo, le malo sem potem krvavela), se radi ponavljajo. No, in potem je sluznica nožnice malce bolj na udaru glede bakterij. In ta Vagisan bojda te stvari uravnava oz. preprečuje bakt. okužbe.
Tudi jaz sem bila danes zjutraj vsa "polulana". Bo očitno res treba dati vložek... Hvala, punce, za pomoč.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2005 14:53:57   
rozi81
Nika za natrii tertarboratis ne rabiš recepta ga dobiš v lekarni in so edine vaginalete baje k se dobijo brez recepta so pa fine proti izcedkom in zelo podobne baje vagisanu sam men so boljše.

Jst pa nič vložka ne dam takrat ko si vstavim si naštimam brisačo kot planičko pa je. To sm se pa zato navadla ker mi je vložkov zmankal pol pa pomagaj si sam!:ups::ups::ups:

Lp

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?