Pika noče več pleničke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

buča -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:22:06)

Vsak večer imamo take borbe,da to ni res.Saj ne vem kaj naj naredim.Čez dan je že pridna in gre 2,mogoče 3 že na kahlico.Pa jo vsi hvalimo,pa ploskamo,ko naredi lužico.Zvečer pa borbe,da damo pleničko spet gor,pa se mi zdi to čist skregan z logiko.Ne vem,kako to Pika razume:zmeden:Stara je 21 mesecev,no 25 bo že 22.Nikoli jo nismo silili na kahlico,za to se je odločila sama.Ko jo je videla seveda.Kako ste ve otročku povedale,da je bil čez dan brez,zvečer pa,da je dobro,da je spet s pleničko??'Men ni jasno,mje zlo oblačno:)-:)-

Anonimen -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:23:11)

Pa probej eno noč brez, pa boš vidla. Spodaj daj pa plastično podlogo pod jogi za vsak slučaj.

Anonimen -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:23:42)

Ej, pri tem pa pri nas začuda ni bilo komplikacij, tako da ti ne znam pomagati. Po moje boš morala kar malo huda bit, če zlepa ne moreš dopovedat.

Anonimen -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:25:51)

Huda bit kot poper ;)

buča -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:28:38)

ne morm al bina,jest sm dobra kt kruhek...kako naj se zderem na tako princesko,kar poglej jo:((

Anonimen -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:30:33)

A veš kaj pa potem naredi? Sebi daj tisto plenico gor, pa malo po stanovanju hodi z njo. Potem jo bo pa tudi Pika hotla. Če ne bo zaleglo, pojdi pa še ven s plenico na sebi. Seveda ne smeš dati nič čez, ker sicer Pika ne bo videla, da imam mami pleničko. Otrokom je treba razložiti in pokazati, ne pa na silo. Saj imaš prav, ha, ha.

buča -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:33:59)

toj pa črn humor,Splišni,am jest okrog bajte s plenico skakala:)-:)-:)-:)-

Tjula -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:53:37)

Buča, zdej pa ne vem, a jaz ne razumem al kako? Ja pa a nisi vesela, da se bo rešila plenic??? Sej 22 mesecev je pa ja ena normalna starost za odvajanje, tudi ponoči. I don't get it...

Anonimen -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 10:55:08)

Probi ja...zaščiti jogi z nepremočljivim platnom pa boš videla.Moj sine je naredil isto.Ni hotel plenic,čist malo pred drugim rojstnim dnem...in od tistega dne naprej huraaaa ni blo treba več plenic kupovat.

buča -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 13:53:00)

tjula you don t get it:itak da sem vesela,ampak Piuka se zjutraj zbudi še vedno s pooolno bombo!!!!Ker vem,da se bo ponoč polulala,a nej poj vsak dan vse preoblačim????:zmeden2:

Anonimen -> Pika noče več pleničke (24.3.2005 14:08:21)

Kako so si otroci različni. Tibor pa komaj čaka, da mu dam plenico gor, ker se mu zdi tako smešno, da se lahko v plenico polula. Včasih takoj čisto pri miru obsedi z vražički v očeh.

Stran: [1]