spella -> Septemberke (24.3.2005 10:55:56)
|
Hojla! Po dolgem času se spet oglašam, sem namreč popolnoma brez energije, še tipkat se mi ne da. Utrujenost se pri meni ne zmanjšuje ampak narašča :((. Imam nizek pritisk, pol pa če se prične napovedovati dež je hudič, ker me nenormalno boli glava in sem čist fuč. Hvala bogu da sem na bolniški, ker v službi ne bi bilo nič od mene. Ko so mi v 7 tednu pregledali kri sem imela znižan HB, in je rekla da je na meji, zato mi še ni dala nobenih železovih tablet. Kdaj bo pa naslednji pregled krvi??? Men se ful neumen zdi, da ti kri pregledajo enkrat na dva mesca, med tem pa lahko ful škodiš otročku, ker nimaš dost tega pa tega. jaz mam še probleme s ščitnico, tako da vso stvar še poslabša. (ker imam raka na ščitnici so me dali na pataloško nosečnost - porodnišnica, obravnavajo me pa še slabše kot med normalno nosečnostjo- preglede imam ravno tako 1Xna mesec,s tem da pogledajo samo kile, krvni tlak in urin). Ah, pa sej je škoda izgubljad besed nad tem zdravstvom. Komaj čakam da bo poletje, sonček prežene skrbi in slabo počutje. Trebušček je že kar okrogel, pridelali smo dobre 3 kg, nabavili smo si pa samo tri trenirke za doma :)-:)-:)-. Jaz čakam bolj na poletne cunjice, ker če bi kupila zdej so vse še tolk debele, da jih pol ne moreš več nost ker je prevroče, da bi jih mela pa sam za dva meseca mi je mal škoda denrja:zmeden:. Sam jest sem skor skoz doma, tako da je mal laži. Lep dan še naprej:) Spela:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|