Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako dolgo slabost in bruhanje??? 30.10.2008 13:24:56
|
|
|
|
nuala
|
Meni je bilo slabo vsaj prve 4 mesece, počutila sem se slabo cel dan. Kljub temu sem morala delat, sem pa težko zdržala dalj kot do 14.00. V drugi nosečnosti je bilo še malo slabše. Mi je pa pomagala suha hrana ( opečen toast, prepečenec, palčke,...) in ingverjev čaj. Pa sprehod po svežem zraku.
|
|
RE: kako dolgo slabost in bruhanje??? 30.10.2008 13:52:25
|
|
|
|
Hope2
|
Tam nekje po 14 tednu so postopoma prenehale
|
|
|
|
RE: kako dolgo slabost in bruhanje??? 30.10.2008 14:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem do 6 meseca bruhala k vidra pa še kasneje če mi je kej zasmradelo.
|
|
|
|
RE: kako dolgo slabost in bruhanje??? 30.10.2008 16:11:34
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Tudi meni je bilo ful slabo, bruhala, nič jedla. Začelo se je nekje pri 4-5 tednu, nehalo pa 18-19teden. Sem pa v tem času shujšala za 8 kg. Torej bila sem bolj suha kot pred nosečnostjo. Sem pa potem vsenadoknadila, dojenčka sta zdrava in tudi težo sta imela kar fino za dva.
|
|
|
|
RE: kako dolgo slabost in bruhanje??? 30.10.2008 16:13:35
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
A ja, še to...meni ni pomagalo čisto nič. Vse sem zbruhala, tudi za pit mi ni bilo.
|
|
|
|
RE: kako dolgo slabost in bruhanje??? 30.10.2008 16:49:57
|
|
|
|
spps
|
od vsake posameznice je odvisno ,mene v prvem trimesečju nič ni matralo,zdaj pa ne prenesem vonja,ko se kosilo kuha
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?