|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še avtustovke..
24.3.2005 8:04:17   
Tiamo
Jutro :kava:,:zaspan:

Kako ste? Jaz danes sploh nisem mogla spati, do 2 sem brala knjigo, pol sem se premetavala in ob 7 sem bila že budna kot sova. :grrr:

Trebuški napredujejo. :sloncek: Včeraj sem opazila, da mi je popek malo ven skočil? :zmeden2:

Sem bolj zgodnja avgustovka rok 5.8., pa me zanima kdaj boste šle v materinsko šolo?

A že vse veste kaj nosite pod srčkom :modri: ali :roza:? Jaz nevem, ker je na morfologiji nogice skup stiskal ali stiskala. No, pa tudi vprašala nisem! :zajcek: A imena že imate? :kuza: A ste že kaj kupile za :duda:?

Drugače :duda: brca kot nor čez cel dan. Nekaj pa mi je čudno, zadnji teden mi ne paše nič jest, sploh nisem lačna. :zmeden:

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.3.2005 9:18:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še avtustovke..
24.3.2005 9:42:23   
mišika
živjo, avgustovke.Rok imam 3.8., trebušček kar raste, v primerjavi z nekaterimi imam kar velik apetit, pridelala sem že +6kg, previjalno sem že kupila, sedaj je na vrsti voziček vsekakor Quinny (Speedi ali Comford 3XL). Cunjic pa še nisem nič kupila imam veliko stvari od prve hčere, ki je strara 7 let, na morfologiji pa smo že izvedeli da tudi drugič pričakujemo deklico, ki smo je vsi trije presrečni.
Vsem lep sonček pozdravček, a že kaj barvate jajčka?
Sem bila včeraj v šoli z hčero no delavnicah, kjer smo pobarvali ogromno jajčk in naučila sem se kar nekaj novih tehnik barvanja. Prav lepo nama je bilo.
:nosecka: mišika

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še avtustovke..
24.3.2005 11:38:31   
Čičica

Oj, jst sem pa prva v vrsti in sicer 1.8.!

Pa upam, da bo kaj prej; saj veste: vročina, pa veliko pričakovanje. V glavnem da bo vse ok!

Trebušček raste, popek je malo bolj viden (razširjen), kile v redu, otroček brca ze 1 teden. Sem bila v torek na morfologiji in je rekla G, da vidi spol, pa sem rekla, da nočem vedet. To bo presenečenje!! :love:

Po nakupih nisem bila, pa saj je še čas.

(S)mejte se!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še avtustovke..
24.3.2005 11:50:19   
nanka
Pozdravček vsem,

trebušček raste, kile tudi, komaj čakam dopust in veselo odštevam tedne, ko mi ne potrebno več v službo.:bravo:

Rok 6.8., v nabavi pa sem že tudi veselo. Voziček že imamo, nekaj oblekic pa tudi že.

Kaj je še ne vemo, bomo pa upam zvedeli 1.4. ko imam morfologijo.:metulj:

Po glavnih nakupih pa se bom opravila po praznikih.
Lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še avtustovke..
24.3.2005 12:50:50   
mojčy
Zivjo,

se ena avgustovka je z vami,rok imam 15.8.,se nic ne vemo kaj bo,ker se bomo pustili presenetit...
kile grejo pridno gor +4kg,drugace pa sem kr ok.
V nabavi se nisva bila,saj je se cas...
lep soncen pozdrav vsem

:nosecka:Mojcy

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še avtustovke..
24.3.2005 12:57:19   
zara3
Ojla,
jaz imam rok 09.08, s tem da bom verjetno itak julijska...saj veste trojčki.
Kilogrami kar šibajo navzgor, do sedaj +5, moj apetit pa takšen, da bi potrebovala nekoga da mi vse skuha kar bi jaz pojedla.
Za spol vem za dva :duda::duda:, in sicer bosta fantka, tretji pa je skrival, tako da upam da izvem v naslednjem tednu na pregledu morfologije.
No drugače je počutje zelo dobro (že trkam po lesu), edine težave imam z mojo občutljivostjo...non stop mi gre na jok. Upam, da ve niste tako občutljive kot jaz.
Moji mali nogometaši že veselo brcajo po trebuhu, seveda eden dan bolj, drugi dan manj.
Kupila nisem še ničesar, sem pa šla danes gledati vozičke za trojčke in pripadajoče lupinice, ki se jih tudi da zmontirat na voziček...cena cca 250.000 sit, kje pa so še cotike, pa postelje, pa previjalna....
Saj nočem jamrat, ampak stroški so res zelo visoki.
Uživajte v nosečnosti!!!!
Zara +:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še avtustovke..
24.3.2005 12:58:47   
Žani
Lep pozdrav!

Vesela sem, da nas je kar nekaj avgustovk...
Rok imam 7.avgusta. Trebušček je vsak dan večji. :sloncek: V torek sva bila z možem na morfologiji. Nisva vprašala za spol, je pa malo bitje v mojem bušiju tako živahno, da ga je ginekologinja komaj pregledala in izmerila. Le srčka ji ni uspelo pregledat, zato moram v torek zopet nazaj. Brce so zelo intenzivne, umiri se le, ko mu z možem zvečer pojeva pesmice. Imeni imava že izbrani. Kupila sva že skoraj vse cunjice, previjalno z banjico, koš za plenice, dude, flaške,...
V materinsko šolo bova šla verjetno že meseca maja, ker bi se rada izognila najhujši vročini.
Ena :rozica: za vse :nosecka:

Žani 20t 4/7

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še avtustovke..
24.3.2005 22:12:17   
Kety
Hojla vsem!

Rok imamo 24.8. Počutje uredu, kg se pridno nabirajo (+3kg). Brcike že čutim, ampak so še nežne, tako, da jih mož še ne čuti. Jutri pričnem s plavanjem na DIF-u in upam, da mi bo všeč.

A katero že matrajo krčne žile? Kdaj se pojavijo?? Drugače mam pa težave z občutljivo kožo na nogah. Srbi me kot:hudicek: in bi se spraskala do krvi!!! Slutim, da bi bilo lahko od britja...kaj pravite?!:zmeden:

Tudi jaz bom šla v šolo za starše najkasneje junija, da se izognem vročini!

Uživajte!

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še avtustovke..
25.3.2005 8:21:34   
miševi
Zdravo!

Jaz imam rok 11.8. Zanimivo je, da sem se jaz rodila 7.8., moja prva hčerka pa 16.8. Tako je moj ubogi možek obkrožen s samimi levi;).
Otroček že brca nekaj časa, spola ne vemo, ker želimo biti presenečeni, kupili pa zaenkrat še nismo ničesar. Nekaj je itak še od prej ostalo.

Lepo se imejte in pazite nase:rozica:!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še avtustovke..
25.3.2005 10:40:30   
monči
pozdravček še od mene

PDP imam 6.8.2005, počutim se zlo v redu, morm rečt da je nosečnost tko lepa stvar in sem kot prerojena9nebesa
:duda: že vztrajno brca in je prav lep občutek, ko ga začutim.

Kak teden nazaj sem bila na UZ in je vse v redu, G ni imel pripomb, tudi glede kilogramov me je pohvalil:) Do sedaj sem se zredila za kake 3 kg.
Vprašala sem tudi za spol in je rekel, da bo mogoče punčka, ampak da ni čisto sigurno.:) Karkoli, samo da bo bejbi zdrav!
no, zaenkrat toliko.

uživejte in pazite nase:rozica

lp monči:metulj:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?