evi28 -> RE: dodatek (16.1.2009 20:59:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a kar tako mleka ne zmanjka in tukaj se ne gre da mleka ni,ampak gospa misli da ga nima kar ni res.Iz danes na jutri mleka ne more zmanjkati razen iz zdr. težav pa še te morajo biti hude Sicer sem pa samo žela povedat, da primanjkuje nasvetov kako ravnati, ko dojenje pač ne gre in ne gre. Kaj naredit za mirno vest, da se potolažiš, da materinstvo ni vedno z rožicami posejano... najpomembneje pa, da v tem nisi sam. Da ni nič narobe, če kdaj kaj ne narediš tako kot vsi pravijo, da moraš, ampak pač poslušaš sebe in svojega otroka. No jaz sem zagovornica dojenja, priznam pa, da je bilo včasih že tako težko, da sem si mislila "komaj čakam, da se bo nehala dojit". in res je, da se z vprašanji v zvezi z dojenjem ne moremo ravno obračati na pediatre ali patronažne, včasih zato, ker jih takrat ni, ko rabimo nasvet, včasih pa zato, ker so mogoče pristaši dodajanja... Jaz vem, če ne bi bilo interneta, bi [sm=duda.gif] bila od 1. meseca na AM. Ko sem se "oborožila" z vsemi informacijami, so stvari postale bolj jasne, pa tudi sama sem postala bolj samozavestna, v smislu, da sem bolj vedela, kaj delam in zakaj. Je pa res, vsaka naredi tako, kot misli, da je prav. Drugače pa, tale debata je bila že stokrat predelana naprej in nazaj, tak da...
|
|
|
|