|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj delate?
24.3.2005 1:42:48   
kaj@
Vidim da vas kar nekaj še ne spi,kaj počenjate?Zakaj ste še pokonci?Naš mali sonček noče spat pa sva zato pokonci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj delate?
24.3.2005 1:59:08   
vicky77
Hojla!
Mene to še čaka,ne morem pa spati zato,ker me zelo zgaga peče in mi pomaga 1/2 l Donata in sedenje tako da sem tukaj.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj delate?
24.3.2005 2:06:37   
ancika20
Čer al že dobro jutro:)

Moj miškec že spi in sicer spi pri babi, jaz pa na drugem delu hiše kravžlam svoje možgančke, ker mam namreč jutri izpit v Žalcu:zmeden:

A vaš sonček še ponoči sveti,sej tud moj miškec je svetu, sam je ugotovil da se ponoči nič kaj posebnega ne dogaja:)

No upam da bosta hitr zapančkala9nebesa, da bosta jutri oba lahko še bol močno svetla, pa upam da bo od vaju kaj na koroško žarkov prneslo, ker bo bojde dež.

Pa lep pozdravček:rozica:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj delate?
24.3.2005 2:09:05   
ancika20
Vicky kolko tednov oz. mesecev si noseča, če smem vprašat?:)

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj delate?
24.3.2005 2:15:32   
vicky77

36t 4/7, dan D JE 20.04.2005

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj delate?
24.3.2005 2:16:35   
vicky77

V mesecih sploh ne vem koliko je

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj delate?
24.3.2005 2:17:23   
vicky77

Koliko je tvoj :duda: star?

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj delate?
24.3.2005 2:29:47   
ancika20
Čestitke, upam da ti bo hitro minilo in da boste z bebico čiprej skupaj.
Moj korenjakec je star 13 mesecov, minilo je pa ko šus:), sploh nemorem verjet:zmeden:.Sej zdej se mu grem pridružit, tako lepo mi bodite pa se slišimo kaj čez dan ;). Lahko noč vsem:rozica:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj delate?
24.3.2005 2:32:04   
NENAJANI
Jaz pa ne morem spat, ker me želodec boli!!!!!!:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj delate?
24.3.2005 8:25:26   
TARA in MAJ
Mi smo eno:kava:že spili in tud cepili smo se že zdej pa mi pripada še ena doza:kava:v miru.
Mali je zaspal ker ga je vrjetno zmatral:((ko je bil cepljen tako da smo dans že kar velik nardil;)
:kava::kava::kava:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......