Pogoste driske (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tisana -> Pogoste driske (30.10.2008 9:04:46)

Punce živijo, Naša ima tako rekoč vsak mesec po en teden drisko. To traja sedaj že od junija, ko smo pričeli z GH in pa gostiti Pregomin z riževimi kosmiči zaradi refluksa. Zanima me, ali ima še katera pri svojem otroku takšno situacijo in če je oziroma so mogoče odkrili, zakaj ima driske. Hvala za odgovore že vnaprej. 

botrca -> RE: Pogoste driske (30.10.2008 9:17:41)

Si se posvetovala z P? Kaj ti je rekla? Daj jo na preizkave, ne vem probat ni greh.

simona2 -> RE: Pogoste driske (30.10.2008 9:54:14)

Zna biti, da ima intoleranco na laktozo. To je zelo pogosto, je pa čisto preprosta preiskava na pediatrični na gastro. Samo čez dan si tam in potem greste domov. To je samo ena od možnosti, saj se spomnim, da ko smo bili na pehametriji je bilo ful veliko otrok s to težavo in vsi so imeli driske.

Tisana -> RE: Pogoste driske (30.10.2008 10:41:42)

Pozabila povedati, da ima že potrjeno alergijo na KM in zato je na striktni dieti (nič mlečnega).

Tisana -> RE: Pogoste driske (30.10.2008 15:15:05)

Sam na vrh sem hotla dat, da bo še katera odgovorila, ker frajli še zmeri sračka kot vidra.

Volga -> RE: Pogoste driske (30.10.2008 15:16:14)

Jah, jaz ne vem, zakaj driska. Mogoče ji daješ kaj takega za jest, kar ji ne paše, pa sploh ne veš. Daj si probaj vsaj za en dan nazaj zapomnit, kaj je jedla, da vidiš, če je od hrane.

trdozimc -> RE: Pogoste driske (30.10.2008 15:19:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Jah, jaz ne vem, zakaj driska. Mogoče ji daješ kaj takega za jest, kar ji ne paše, pa sploh ne veš. Daj si probaj vsaj za en dan nazaj zapomnit, kaj je jedla, da vidiš, če je od hrane.

Ja.

Meni je P svetovala pri uvajanju GH (pri starejšem, ki je alergik), naj uvajam po eno stvar na teden in si pišem kaj je, da bi hitreje našla krivca, če bi se pojavile pikice ali driska.

Stran: [1]